ZEYBEK OLMAK İÇİN SON ÇAĞRI
Konyaaltı Belediyesi Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü zeybeklerle selamlayacak. 1923 zeybeğin aynı anda dans edeceği etkinliğe katılmak isteyenler 29 Eylül Cuma gününe kadar başvuruda bulunabilecek.
Konyaaltı Belediyesi Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla gerçekleştireceği “1923 Zeybek Ata’yı Selamlıyor” etkinliğiyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e minnettarlığını gösterecek. Konyaaltı Belediye Binası önünde 29 Ekim Pazar günü saat 19.23’te
Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları ekibi önderliğinde gerçekleştirilecek olan dans şölenine vatandaşlar da katılacak. Etkinlikte 1923 kişi zeybek oynayarak Ata’yı selamlayacak ve Cumhuriyetin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlayacak. Etkinliğe katılmak
isteyen vatandaşlar 29 Eylül Cuma gününe kadar www.konyaalti.bel.tr’den başvuru yapabilecek.
YOĞUN KATILIM
Cumhuriyetin 100. yılında Ata’mızı 1923 zeybek ile selamlayacaklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, etkinliğe katılımın oldukça yoğun olduğunu söyledi. Esen, “Bu etkinliğimizde kadın, erkek, çocuk 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız
katılarak Atamız için zeybek oynayacak. Etkinliğe ilgi çok yoğun. Bu da bizleri çok sevindirdi. Katılmak isteyen vatandaşlarımız 29 Eylül Cuma gününe kadar müracaat edebilir. Gelin Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusunu zeybek oynayarak kutlayalım” dedi.
Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, ‘Festival City’ projesi kapsamında Kuveyt’te düzenlenen ve 8 ülkenin katıldığı uluslararası etkinliklerde Türkiye’yi temsil etti. Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı İlke Türkdoğan’ın koordine ettiği topluluk, sahne performansıyla izleyicilerden tam not aldı.
Konyaaltı Belediyesi, ‘Konyaaltı Sanatla Güzel’ sloganıyla müzikseverleri senfonik rock konserinde bir araya getirdi. Konyaaltı Akademi Çocuk ve Gençlik Orkestrası’nın hazırladığı ve müzisyen Turgut Çıngı’nın sahne aldığı Senfonik Rock Konseri, sanatseverlerle buluştu.
Konyaaltı Belediyesi, '4 Şubat Dünya Kanser Günü' sebebiyle emekli kahvelerinde "Halk Sağlığı Buluşması" düzenledi. Buluşma kapsamında Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Suzan Kanlı ve Dr. Nihan Keysan vatandaşlarla buluştu.
Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Siteler Mahallesi'nde yer alan 23 Nisan Emekli Kahvesi'ni ziyaret ederek emekli vatandaşlarla sohbet etti.
Konyaaltı Belediyesi Kariyer Ofisi, iş arayanlarla işverenleri bir araya getirerek istihdam sorununa çözüm sunuyor.
Konyaaltı Belediyesi, şehrin estetiğini iyileştirmek ve kente renk katmak amacıyla elektrik trafolarını, boyama işlemi yaparak sanat eserine dönüştürüyor.
Yorumlar (0)