Burdur / Gölhisar

18 Ekim Cuma günü Gölhisar İlçesi Ak Parti 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi

Gölhisar İlçesi Ak Parti 8. Olağan Kongresi saat 14 te Mehmet Akif Ersoy Kongre Salonunda yoğun bir katılım eşliğinde yapılırken, yeni Gölhisar Ak Parti ilçe başkanı emekli eğitimci Süleyman Erçelik oldu.

18 Ekim Cuma günü Gölhisar İlçesi Ak Parti 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi

AK PARTİ GÖLHİSAR TEŞKİLATI 8. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI
Ak Parti' de tüm yurt genelinde olduğu gibi Burdur’da da kongre heyecanı sürüyor.
Bu bağlamda 18 Ekim Cuma günü Gölhisar İlçesi Ak Parti 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.
Kongre saat 14 te Mehmet Akif Ersoy Kongre Salonunda yoğun bir katılım eşliğinde yapılırken, yeni ilçe başkanı emekli eğitimci Süleyman Erçelik oldu.
Gölhisar İlçe teşkilatında eski yönetim kurulu üyelerin büyük oranda yer almadığı görülürken; teşkilatın yeni simalarla, yeniden bir heyecanla kabuk değiştirdiği yorumları yapıldı.
Kongreye Ak Parti ilçe yönetim kademelerinin yanısıra komşu ilçe temsilcilerinin, partili, partisiz kalabalık bir halk kitlesinin iştirak ettiği gözlemlendi.
Kongrede protokol konuşmaları sonrası yeni yönetim kurulu seçildi.
İlçe Başkanı görevine seçilen emekli eğitimci Süleyman Erçelik, kendilerine duyulan güvenden dolayı bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

Ak Parti Gölhisar İlçe Teşkilatı 8.Olağan Kongresine Ak Parti Burdur Milletvekilleri, Adem Korkmaz, Mustafa Oğuz, MYKK üyesi Ensar Topcu, İl Koordinatörü Ensar Topcu, İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Gölhisar Belediye başkanı İbrahim Sertbaş, İl Kadın Kolları Başkanı Cennet Özalp Tanrıöver, İl Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Selim Özbey, Kadın Kolları Başkanı Sultan Karagöz, Gençlik Kolları Başkanı İzzet Sancar ve kalabalık vatandaş gurubu katılım sağladı.

18 Ekim Cuma günü Gölhisar İlçesi Ak Parti 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi18 Ekim Cuma günü Gölhisar İlçesi Ak Parti 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi18 Ekim Cuma günü Gölhisar İlçesi Ak Parti 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi18 Ekim Cuma günü Gölhisar İlçesi Ak Parti 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi18 Ekim Cuma günü Gölhisar İlçesi Ak Parti 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi18 Ekim Cuma günü Gölhisar İlçesi Ak Parti 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi18 Ekim Cuma günü Gölhisar İlçesi Ak Parti 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi


Kongre sonrası gazetemize özel açıklamalarda bulunan yeni İlçe başkanı Süleyman Erçelik;
öncelikle kongremize katılma nezaketi gösteren sayın milletvekilimize, sayın Belediye Başkanımıza il Başkanımıza, partimizin her kademesinde görev yapan il ve ilçe yönetim birimlerinin güzide başkanları ve yönetim kurulu üyelerine, partimizin değerli üyelerine, saygıdeğer Gölhisarlı Hemşehrilerimize böyle anlamlı bir günde bizleri yanlız bırakmayıp, büyük bir olgunluk ve gurur içinde toplantımızı gerçekleştirdiğimiz için çok teşekkür ediyorum.
Bana ve yönetim kurulu arkadaşlarıma duyulan güven için müteşekkiriz. Gurur doluyuz.
İnşaallah bizler elimizden geldiğince var gücümüzle partimiz ve ilçemiz için gece gündüz çalışacağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın.
Ben buradan şu ana partimize ve ilçemize hizmet etmiş başta tüm ilçe başkanlarımıza tüm yönetim kurulu üyeleri ve partidaşlarıza teşekkür ediyorum. Hizmet yarışında hep birlikte olmaya devam edeceğiz.
Rabbimiz bizleri muvaffak kılsın. Utandırmasın.
Kongremiz hayırlı uğurlu olsun inşaallah !.. şeklinde ifadelerde bulundu. Bülent Okunakol 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Gölhisar Belediye Başkanı Yeğeni  Trafik Kazasında Kaybetti
Bölgesel

Gölhisar Belediye Başkanı Yeğeni Trafik Kazasında Kaybetti

Gölhisar Belediye Başkanının Eşi Ve Yeğeninin Bulunduğu Araç Kaza Yaptı . Yeğeni Ömer Saati Özen hastanede hayatını kaybetti

Burdur Gölhisar'a Rehberlik ve Araştırma Merkezi
Bölgesel

Burdur Gölhisar'a Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Burdur'un Gölhisar ilçesine Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde hizmet verecek "Rehberlik ve Araştırma Merkezi" kuruluyor.

Milletvekili Bayram Özçelik Gölhisar'da, Halk gününde vatandaşlarla buluştu
Bölgesel

Milletvekili Bayram Özçelik Gölhisar'da, Halk gününde vatandaşlarla buluştu

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'un Gölhisar ilçesinde halk günü buluşmasına katıldı.

Burdur ve ilçeleri dikkat! İşte 19 Ekim hava durumu
Bölgesel

Burdur ve ilçeleri dikkat! İşte 19 Ekim hava durumu

Burdur, Ağlasun, Altınyayla, Bucak, Çavdır, Çeltikçi, Gölhisar, Karamanlı, Kemer, Tefenni, Yeşilova 19 Ekim 2024 Cumartesi günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 19 Ekim hava durumu raporu Ekim hava durumu

Bucak'ta kaza otomobil takla attı 1 kişi yaralandı
3. Sayfa

Bucak'ta kaza otomobil takla attı 1 kişi yaralandı

Burdurun Bucak ilçesinde otomobil takla attı. Trafik kazasında bir kişi yararlanırken, araçta bulunan diğer kişi ise kaçtı.

Burdur Bucak 20 Ekim 2024 Pazar elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Burdur Bucak 20 Ekim 2024 Pazar elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Burdur Bucak 20 Ekim 2024 Pazar günü elektrik kesintisi var mı? Burdur Bucak'ta elektrikler kesilecek mi? Burdur Bucak'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...