Ağrı İl Jandarma Komutanlığı JASAT’lar tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan faaliyet iler doğrultusunda, 33 farklı dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.Ö. isimli şahıs yakalandı. A.Ö yapılan işlemlerin ardından tutuklanarak ceza evine gönderildi.
İHA
Mersin'de jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada ikinci el eşya satışına yönelik sahte ilanlarla bir çok kişiyi dolandıran şebeke belirlenip çökertildi.
Antalya’da telefonda kendisini ’polis’ diye tanıtıp vatandaşın 32 milyon lirasını dolandıran şüpheli kamera kayıtlarından tespit edilerek yakalandı. Antalya Demre'de yakalandı Dolandırıcıda kaç lira çıktı
Antalya'da telefonda kendisini 'polis' diye tanıtıp vatandaşın 32 milyon lirasını dolandıran şüpheli kamera kayıtlarından tespit edilerek yakalandı.
Antalya’da kendilerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında memur olarak tanıtan ve bu sayede 90 milyon TL haksız kazanç elde eden 20 şüpheli, Antalya merkezli 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.
Isparta Valisi Abdullah Erin, internet ve telefon dolandırıcılığı konusunda vatandaşları uyardı.
Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde jandarma tarafından öğrenci ve vatandaşlara yönelik uyuşturucu ve dolandırıcılık ve KADES uygulaması hakkında eğitim çalışması yapıldı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)