Isparta'da 71 yaşındaki bir adam, otel odasında ölü bulundu. Yaşlı adamın kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsinin ardından belli olacağı bildirildi.
Olay, 13.30 sıralarında Pirimehmet Mahallesi, Matbaalar Caddesi'nde bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 1 yıldır otel odasında yalnız yaşayan ve kendisinden uzun süredir haber alınamayan 71 yaşındaki Veysel Akbaş'ın odasına giren otel görevlileri, Akbaş'ı yatak üzerinde hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Görevliler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerde, Veysel Akbaş'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Akbaş'ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Isparta'da 2 katlı müstakil bir evde çıkan yangında, alevler evin her yerini sararken ev sahibi can havliyle dışarı çıkmaya çalıştı.
Eğirdir ilçesinde suç oranlarını azaltmak amacıyla denetimler kesintisiz devam ediyor.
Isparta’da dört gün süren polis denetimlerinde 27 bin 763 kişi sorgulandı, 36 aranan şahıs yakalandı.
Isparta'da bir dairede prizde unutulan saç kurutma makinesinden çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu.
Isparta'nın Yalvaç ilçesinde meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği Fiat Tofaş marka otomobil, yol kenarında yürüyen iki yayaya çarptı.
Isparta'da 1 saatte 166 şahıs ile 56 araç ve sürücüsü kontrol edildi, 5 sürücüye idari ceza kesildi.
Yorumlar (0)