Afyon'da hastanede dehşet Kadını öldürdü, kendini vurdu

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde kantin çalışanı kadını silahla vuran şahıs, ardından kendini vurdu. Kadın hayatını kaybederken, saldırgan yoğun bakımda. Detaylar için tıklayın!

Afyon'da hastanede dehşet Kadını öldürdü, kendini vurdu

Afyonkarahisar'da bir hastanede tartıştığı kadını silahla öldüren şahıs, ardından kendini vurarak ağır yaralandı.

Olay, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mustafa A. (51) isimli şahıs, hastanedeki koridorda kantinde çalışan ve aralarında ilişki bulunduğu iddia edilen Derya Kozak (37) isimli kadınla tartıştı. Ardından şahıs, yanında getirdiği tabancayla kadına ateş açtı. Mustafa A., daha sonra aynı silahla kendini vurdu.

Olay sonrası Kozak ve tetiği çeken Mustafa A. ağır yaralanırken, ikisi de hastanede ameliyata alındı. Kozak, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamazken, Mustafa A. ise yoğun bakıma alındı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler hastane içerisinde olayın gerçekleştiği yerde detaylı bir inceleme yaptı. Olayla ilgili inceleme devam ederken, polis silahın hastaneye nasıl sokulduğu konusunda ise detaylı araştırma başlattı.

Afyon'da hastanede dehşet Kadını öldürdü, kendini vurduAfyon'da hastanede dehşet Kadını öldürdü, kendini vurdu

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’nde yangın
3. Sayfa

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’nde yangın

Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servis bölümünde yangın çıktı.

Akdeniz Üniversitesi'ne 900 yataklı yeni hastane Sağlık turizmine ve Antalya'ya büyük katkı
Bölgesel

Akdeniz Üniversitesi'ne 900 yataklı yeni hastane Sağlık turizmine ve Antalya'ya büyük katkı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, yeni hastane binası inşaatını gezerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Elmalı da bir ilk daha Başarıyla gerçekleştirildi
Bölgesel

Elmalı da bir ilk daha Başarıyla gerçekleştirildi

Elmalı Devlet Hastanesi'nde ilk kez mide kanseri cerrahisi başarıyla gerçekleştirildi. Op. Dr. Ahmet Kılınç, operasyonun detaylarını paylaştı. Detaylar için tıklayın!

Burdur Devlet Hastanesi’ne 3 yeni doktor Hasta kabulüne başladılar
Bölgesel

Burdur Devlet Hastanesi’ne 3 yeni doktor Hasta kabulüne başladılar

Burdur Devlet Hastanesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kadın Hastalıkları, Kalp ve Damar Cerrahisi ve Pratisyen Hekim branşlarında 3 yeni doktor hasta kabulüne başladı.

Murat Erk, Bucak Devlet Hastanesi'nde nöbetçi personelle iftarda
Bölgesel

Murat Erk, Bucak Devlet Hastanesi'nde nöbetçi personelle iftarda

Burdur İl Sağlık Müdürü Murat Erk ve sağlık yöneticileri, Bucak Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek nöbetçi sağlık çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi. Hastane hizmetleri yerinde incelendi.

Önceki yıllarda Burdur Sağlık Müdürü Olan Op. Dr. Reha Sermed Aygören  Bingöl Devlet Hastanesine Başhekim olarak atandı
Bölgesel

Önceki yıllarda Burdur Sağlık Müdürü Olan Op. Dr. Reha Sermed Aygören Bingöl Devlet Hastanesine Başhekim olarak atandı

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen atamayla Bingöl Devlet Hastanesine Başhekimi olarak ataması gerçekleştirilen Op. Dr. Reha Sermed Aygören, görevine başladı. Op. Dr. Reha Sermed Aygören kimdir