Afyonkarahisar'da bir hastanede tartıştığı kadını silahla öldüren şahıs, ardından kendini vurarak ağır yaralandı.
Olay, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mustafa A. (51) isimli şahıs, hastanedeki koridorda kantinde çalışan ve aralarında ilişki bulunduğu iddia edilen Derya Kozak (37) isimli kadınla tartıştı. Ardından şahıs, yanında getirdiği tabancayla kadına ateş açtı. Mustafa A., daha sonra aynı silahla kendini vurdu.
Olay sonrası Kozak ve tetiği çeken Mustafa A. ağır yaralanırken, ikisi de hastanede ameliyata alındı. Kozak, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamazken, Mustafa A. ise yoğun bakıma alındı.
Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler hastane içerisinde olayın gerçekleştiği yerde detaylı bir inceleme yaptı. Olayla ilgili inceleme devam ederken, polis silahın hastaneye nasıl sokulduğu konusunda ise detaylı araştırma başlattı.
Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servis bölümünde yangın çıktı.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, yeni hastane binası inşaatını gezerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Elmalı Devlet Hastanesi'nde ilk kez mide kanseri cerrahisi başarıyla gerçekleştirildi. Op. Dr. Ahmet Kılınç, operasyonun detaylarını paylaştı. Detaylar için tıklayın!
Burdur Devlet Hastanesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kadın Hastalıkları, Kalp ve Damar Cerrahisi ve Pratisyen Hekim branşlarında 3 yeni doktor hasta kabulüne başladı.
Burdur İl Sağlık Müdürü Murat Erk ve sağlık yöneticileri, Bucak Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek nöbetçi sağlık çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi. Hastane hizmetleri yerinde incelendi.
Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen atamayla Bingöl Devlet Hastanesine Başhekimi olarak ataması gerçekleştirilen Op. Dr. Reha Sermed Aygören, görevine başladı. Op. Dr. Reha Sermed Aygören kimdir
Yorumlar (0)