Afyonkarahisar’da 2 kadının hayatını kaybettiği silahlı çatışmayla ilgili gözaltına alınan 8 kişiden 4’ü tutuklandı.
Olay, önceki gün akşam saatlerinde Sandıklı ilçesine bağlı Çiğiltepe köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Nurgül Kocaoğlu (49), Hatice Gümüş (47) ve H.G. (47) av tüfeği ve tabanca ile vuruldu.
Sandıklı Devlet Hastanesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Kocaoğlu ve Gümüş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili Ö.G, T.G, H.K, E.K, H.G, S.G, Y.D. ile A.Ç. isimli şahıslar ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerden A.Ç, savcılıktaki ifadesinin ardından salıverildi. Ö.G., T.G., H.K. ile E.K., çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğerler zanlılar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Yaşanan kavganın taraflar arasında geçmişe dayalı arazi anlaşmazlığı ve buna bağlı olarak yaşanan komşuluk ilişkilerinden dolayı çıktığı belirtildi.
Öte yandan, olayda hayatını kaybedenler bir gün arayla toprağa verildi.
Afyonkarahisar’a ikiz plaka ile yolcu taşımacılığı yapan dolmuş polisin dikkati sayesinde yakalanırken, trafikten men edildiği tespit edilen ancak bir başka aracın plakasını takarak yolcu taşıyan araç sahibine toplamda 55 bin 569 TL para cezası kesildi.
Afyonkarahisar Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen özel bir programla hem Ramazan ayının bereketini iftar sofrasında paylaştı hem de Nevruz Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı.
Afyonkarahisar’da 9 yıl 27 ay hapis cezası ile aranan bir şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
Afyonkarahisar’da kendilerinden 15 gündür haber alınamayan anne ve kızı evlerinde doğal gazdan zehirlenmiş halde bulundu.
Afyonkarahisar’da orman ürünleri üretimi yapan fabrikada çıkan yangın yaklaşık 5 saattir devam ederken, fabrikadan yükselen alev ve dumanların metrelerce uzaktan görülmesi ise yaşanan faciayı gözler önüne serdi.
Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, orman ürünleri fabrikasında çıkan yangına 54 itfaiye aracı ile müdahale edildiğini belirterek,
Yorumlar (0)