Afyonlu genç güreşçiler, Ürdün’ün başkenti Amman’da düzenlenecek olan U-17 Serbest Stil Dünya Şampiyonasında mindere çıkacak.
Afyonkarahisar Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) bünyesinde yetişen ve ulusal başarılarıyla dikkat çeken Buğra Kavak, Umut Talha Uslu ve Fatih Aydın, bu kez dünya arenasında boy gösterecek. Her biri, aylar süren yoğun antrenman ve hazırlık döneminden sonra, en iyi performanslarını sergilemek için mindere çıkacak. Özellikle, genç yaşta elde ettikleri başarılarla adlarından söz ettiren bu sporcular, şampiyonadan madalyalarla dönmeyi hedefliyor.
Müdür Kasapoğlu sporculara başarı diledi
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporculara ve antrenörlerine şampiyona öncesinde başarı dileklerinde bulundu. Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, “Afyonkarahisar’ımızdan çıkan bu genç yeteneklerimizle gurur duyuyoruz. Buğra, Umut Talha ve Fatih, azim ve kararlılıklarıyla buraya kadar geldiler. Onların Ürdün’de de aynı azimle mücadele edeceklerine ve başarıyla döneceklerine inanıyorum. Antrenörümüz Mehmet Ali Daylak’ın rehberliğinde, gençlerimizin şampiyonada en iyi sonuçları alacaklarına dair güvenimiz tam.” dedi.
Bucak’ta elektrik bakım çalışmaları nedeniyle su sondajları duracak. Belediye, vatandaşları içme suyu konusunda tedbirli olmaya çağırdı.
CW Enerji, Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren satış noktaları ile 15. CW Akademi MTS Çalıştayı 170. Eğitimi’nde buluştu.
Alanya Eski Belediye Binası’ndaki Meclis Salonu, öğrencilerin 24 saat kullanabileceği bir ders çalışma alanına dönüştürüldü.
Burdur'da orman haftası çerçevesinde fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
Zafer Partisi Burdur İl Başkanı Sinan Candeğer ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Zafer Partisi GİK üyesi Barbaros Serdar Erdoğan ile birlikte Saraçhane’de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Isparta Belediyesi, Aksu ilçesi Karağı köyünde Şehriban Akbay ve 3 çocuğunun yaşadığı evin yanarak kullanılamaz hale gelmesinin ardından harekete geçti.
Yorumlar (0)