Burdur'un Bucak ilçesinde "Ah Şu Gençler" oyunu sergilenecek.
Turgut Özakman'ın yazdığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu Türkçe öğretmeni Osman Yetkin Özkan'ın yönettiği "Ah Şu Gençler" adlı tiyatro oyunu "gençlik sorunlarını" ele alıyor.İki perdeden oluşan oyunda birinci perdede gençler 'yetiskinkinlerin gençlere yaklaşımlarını' eleştirirken ikinci bölümde de gençler 'kendi davranışlarını" elestiyor.
Burdur Merkez'de iki kez sergilenen oyun ilk turnesini Gölhisar'a yapmıştı.İkinci turnesini de 18 Ekim 2022 Salı günü Bucak ilçemize yapacak.
"Ah Şu Gençler"oyunuyla oyuncularımız Saat 17.00 ve Saat 20.00'de Bucak Kültür Merkezinde seyircileriyle buluşacak" denildi.
Burdur'da alacak verecek meselesi nedeniyle işlenen çifte cinayet davasında ilk duruşma görüldü. Sanık Metin K., hakim karşısında ifade verdi. Detaylar için tıklayın!
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur'u ziyaret ederek Burdur'daki konut ve kentsel dönüşüm projelerini değerlendirdi. TOKİ desteği sürecek!
Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı (ÇEKÜS) Birimi tarafından düzenlenen Temel Yenidoğan Bakımı Programı Eğitimleri devam ediyor.
Afyonkarahisar'da 11 kişinin banka hesaplarına izinsiz olarak erişip çektikleri kredileri kendi hesaplarına aktararak 1 milyon 195 bin TL'lik vurgun yapan 9 kişi, Afyonkarahisar merkezli 3 kentte gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.
Turkcell ile ULAK Haberleşme, telekomünikasyon dünyasının devlerinin buluştuğu Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC), yeni nesil yerli ve milli teknolojilerin geliştirilmesi için stratejik bir protokole imza attı.
Karabük'te kaçak kazı yaparken suçüstü yakalanan 7 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Detaylar haberimizde...
Yorumlar (0)