Burdur / Bucak

Ahmet Sedat Oktay'dan şok ifadeler! Bakın neler söyledi

CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e Bucak’taki asfalt çalışmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 7 milyon TL’ye indirilen maliyetle Burdur halkına hizmet ulaştırıldı.

Ahmet Sedat Oktay'dan şok ifadeler! Bakın neler söyledi

CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay, yaptığı açıklamada Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e özel bir teşekkürde bulundu. Burdur Valiliği’nin bir türlü tamamlayamadığı asfalt çalışmasının, Burdur Belediyesi’nin ekipman desteği sayesinde Bucak Belediyesi tarafından maliyeti 7.000.000 TL’ye indirildiğini belirtti. Oktay, aynı işin Burdur Valiliği tarafından 12.000.000 TL bedelle yapılmaya çalışıldığını vurgulayarak, Burdur Belediye Başkanı Ercengiz’e katkılarından dolayı minnettar olduklarını ifade etti.

“Burdur’un Her Köşesine Hizmet Götüren Başkan”

Oktay, Burdur Belediye Başkanı Ercengiz’in sadece Burdur'da değil, Burdur’un her köşesine hizmet götürme ilkesini takdir ettiğini dile getirdi. Ancak bu hizmetlerin, siyasi hazımsızlık sebebiyle eleştiri konusu yapıldığını ifade eden Oktay, “Siyasi kinle hareket edenler, Burdur’a yapılan hizmetleri küçümseyerek siyasi rant peşinde koşuyor” dedi.

Ahmet Sedat Oktay'dan Flaş açıklama

CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Burdur Valiliğinin 12.000.000 TL bedelle bir türlü yapmadığı asfalt çalışmasını Bucak Belediyesine ekipman desteği vererek 7.000.000 TL’ye mal etmemizi sağlayan Burdur Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle Burdur Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz’in Burdur ilimizin her bir köşesine hizmet götürme düsturunu takdir etmek varken siyasi hazımsızlıkla eleştiri konusu yapanlara çağrımdır.

Valileri Kıdemli AK Parti Burdur İl Başkanı, Kaymakamları Kıdemli AK Parti Bucak İlçe Başkanı olarak görmekten ve kullanmaktan vazgeçin.

Bir Bürokratınız 5.000.000 TL(Beş Milyon TL) fazlasına Bucak’a asfalt yapmaya çalıştı onu da zamanında yapmaktan kaçındı.

Bir diğer bürokratınız Bucaklı susuzluğun eşiğindeyken sondaj çalışmalarımızda münferit kesimlerin sözcülüğünü yapmaya çalıştı belki hala yapıyor.

Ezcümle “Yetmişevler Mahallesi toz içinde kalmasın. Bucak’ın insanı susuz kalmasın” diye Bucak Belediyesine destek olması gerekenler “Bucaklılar, CHP'li yöneticiler zamanında mağdur olsun. Bucaklı da sorumlu olarak CHP’yi bilsin. Bucaklıyı CHP’ye oy verdiğine pişman edelim” demeyi tercih etmiş, akıllarınca siyasi sorumluluktan kaçınmak için 657ye tabi yöneticileri bu kirli hesapların taşeronu yapmıştır.

Bucaklının cebinde 5.000.000 TL kalmasını sağlayan Burdur Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz ve Bucak Belediye Başkanımız Sayın Hülya Gümüş, “AK Parti olmadan hiç bir yerde ve hiç bir şekilde hizmet olmaz” dedirtmek için yapılan bu nafile çabaları etkin iş birliğiyle çok kısa sürede boşa çıkarmıştır.

Bucaklı ve Burdurlu hemşerilerim Üstenci bir dille hemşerilerimize not aldırmaya çalışanları, Hileli cümlelerle “ortak sorunlarda biriz beraberiz” diyerek takiyye yapanları not aldığı gibi bu takiyyecilere notunu vermiş ve “Burdur’un ana problemleri çözülmeden kimse Milletvekilliği yapamaz” demiştir.

Vesselam.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 4
    SEVDİM
  • 3
    BEĞENDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    KIZDIM
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Oktay’dan sert su açıklaması! 'Susuzluk biter, bu sinsilikler unutulmaz'
Bölgesel

Başkan Oktay’dan sert su açıklaması! 'Susuzluk biter, bu sinsilikler unutulmaz'

CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Bucak’taki su sorununa ilişkin sert açıklamalarda bulundu: 'Su doğanın, halkın hakkıdır. Sinsilikler unutulmaz.'

Ahmet Sedat Oktay'dan Osman Taşkın'a teşekkür
Bölgesel

Ahmet Sedat Oktay'dan Osman Taşkın'a teşekkür

CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay, AK Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın'a teşekkür ederek uyumlu çalışma vurgusu yaptı. Oktay, siyasette nezaket diline dikkat çekti. Detaylar için tıklayın!

Ahmet Sedat Oktay'dan 101. yıl mesajı! 'Kurtuluş ve Kuruluşun Partisi, 101 Yaşında'
Bölgesel

Ahmet Sedat Oktay'dan 101. yıl mesajı! 'Kurtuluş ve Kuruluşun Partisi, 101 Yaşında'

CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay, partinin 101. yılına özel mesajında, Atatürk'ün devrimlerine vurgu yaparak CHP’nin Türkiye'nin birinci partisi olma kararlılığını dile getirdi.

Ahmet Sedat Oktay'dan dikkat çeken açıklama! Kayseri'deki olaya değindi
Bölgesel

Ahmet Sedat Oktay'dan dikkat çeken açıklama! Kayseri'deki olaya değindi

CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Kayseri'de yaşanan olaylar ve Suriyeli sığınmacılar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Oktay, Suriyelilerin yargıya teslim olmaktan kaçınmasının kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Suriye politikasında değişiklik çağrısında bulundu.

Ahmet Sedat Oktay açıkladı! Bucak Adalet Sarayı Yetersiz!
Bölgesel

Ahmet Sedat Oktay açıkladı! Bucak Adalet Sarayı Yetersiz!

CHP Bucak İlçe Başkanı Avukat Ahmet Sedat Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bucak Adalet Sarayı'nın yetersizliğine dikkat çekti.

Özgür Özmen İl Genel Meclisi Üyeliğine Adaylık Başvurusunu yaptı
Bölgesel

Özgür Özmen İl Genel Meclisi Üyeliğine Adaylık Başvurusunu yaptı

Geçmiş Dönem CHP Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Özgür ÖZMEN, Bucak İl Genel Meclisi Üyeliğine Adaylık Başvurusunu gerçekleştirdi.