Burdur'un Bucak ilçesi'ne bağlı Kocaaliler Beldesinde merakla beklenen AK Parti Belediye Başkan adayı belli oldu. İlyas Delen, 31 Mart Yerel Seçimleri için AK Parti Kocaaliler Belediye Başkan adayı oldu.
Uzun zamandır herkes tarafından merak edilen soru bugün yapılan açıklamayla cevaplanmış oldu. İlyas Delen, yeni dönemde AK Parti'nin adayı olarak duyuruldu.
İlyas Delen, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesinde doğdu. İlk, orta eğitimini Kocaaliler'de tamamlayan İlyas Delen, lise eğitimini Bucak Şehit Ayfer Gök Lisesinde tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık önlisans programından mezun olan İlyas Delen, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde Lisans eğitimini tamamladı.
Siyasi hayatına 2018 yılında AK Parti Bucak yönetim kurulu üyeliği ile başlayan İlyas Delen, 2018-2023 yılları arasında AK Parti Bucak İlçe Başkanlığında değişik kademelerinde görev aldı. İlyas Delen, 31 Mart 2024 mahalli idareler seçiminde AK Parti Kocaaliler Belediye Başkan Adayı oldu.
2012 yılından bu yana Sigortacılık mesleğine devam eden Delen, evli ve 1 çocuk babasıdır.
Burdur’un Bucak ilçesi Kocaaliler Beldesi Belediye Başkanı İlyas Delen’in babaannesi Havva Delen hayatını kaybetti. Havva Delen son yolculuğuna uğurlandı.
Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen'in babaannesi Havva Delen, 83 yaşında hayatını kaybetti. Cenaze detayları için tıklayın...
Kocaaliler Belediyesi, dayanışma ve paylaşma kültürünü pekiştirmek amacıyla ikinci Taziye Çadırı’nı hizmete sundu. Başkan Delen’den detaylar!
Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, öğrencilere karne hediyesi olarak düzenlediği gezide Burdur’u keşfetmelerini sağladı. Eğlenceli ve öğretici bir gün geçiren öğrenciler, unutulmaz anılar biriktirerek keyifli bir etkinlik deneyimi yaşadı.
Burdur Bucak Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, beldeye kazandırılan yeni çöp toplama kamyonunun direksiyonuna geçti.
Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, Kapalı Spor Salonu müjdesini verdi. Gençlik ve Spor Bakanı ve milletvekilleriyle yapılan görüşmenin ardından çalışmalar başlıyor.
Yorumlar (0)