Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, beldede hayata geçirilmesi planlanan TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Başkan İlyas Delen, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mustafa Levent Sungur'u, Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz, İlçe Başkanı Osman Taşkın, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ve Kemer Belediye Başkanı İsmail Asan ile birlikte ziyaret ettiklerini söyledi.
Başkan Delen, gerçekleşen görüşmede TOKİ konutlarının beldeye kazandırılması konusunda istişarelerde bulunduklarını aktararak, "Sosyal Konut Projesi ile beldemize yeni bir yaşam alanı kazandıracağız. Beldemize değer katacak projeler ile çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen yaptığı açıklamada, " Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanımız Mustafa Levent Sungur’u Milletvekillerimiz Mustafa Oğuz, Adem Korkmaz, İlçe Başkanımız Osman Taşkın, Karamanlı Belediye Başkanımız Fatih Selimoğlu, Kemer Beldiye Başkanımız İsmail Asan ve ilçe başkanlarımız ile ziyaret ettik. Sosyal Konut Projesi kapsamında beldemize kazandıracağımız TOKİ konutları ile ilgili istişarede bulunduk.
Nazik ev sahipliği ve değerli katkılarından dolayı Sn. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Beldemize değer katacak güzel projeler ile çalışmalarımıza devam edeceğiz " ifadelerini kullandı.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur'u ziyaret ederek Burdur'daki konut ve kentsel dönüşüm projelerini değerlendirdi. TOKİ desteği sürecek!
Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Yunus Emre Mahallesi'nde yapılan 4. Etap TOKİ projesinin inşaat sürecinin başladığını duyurdu. Detaylar haberimizde!
Burdur'un Bucak ilçesinde TOKİ'nin 4. Etap konut projesi başladı. 178 konut ve ticaret merkezinden oluşan projenin 433 milyon TL olarak belirlendi. Detaylar için tıklayın!
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, 3. Etap TOKİ Konut Projesi’nin ihalesinin tamamlandığını duyurdu. Modern ve güvenli konutlarla ilçeye değer katacak proje, yakında başlıyor.
Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı duyurdu: TOKİ, 110 konut ve ticaret merkezi inşaatını başlatıyor. İlçenin gelişimine ivme kazandıracak proje, 450 gün gibi kısa bir sürede tamamlanacak.
İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen sosyal medya da yaptığı paylaşımda " İBRADIMIZA TOKİ KONUTLARI YAPILIYOR..
Yorumlar (0)