Burdur'un Çeltikçi ilçesinde uzun süredir beklenen TOKİ konut projesi resmen başladı. Toplamda 138 dairenin inşaa edileceği proje, 3+1 ve 2+1 dairelerden oluşacak. 500 gün içerisinde tamamlanması planlanan konutların teslim tarihi olarak ise 2026 yılının Ağustos ayı hedefleniyor.
TOKİ tarafından hayata geçirilecek proje kapsamında şu yapılaşma planlanıyor:
3+1 Daireler: 2 blok halinde inşaa edilecek.
2+1 Daireler: 6 blok halinde inşaa edilecek.
Toplam Daire Sayısı: 138
Tahmini Teslim Tarihi: Ağustos 2026
Yapım Süresi: 500 gün
Projeyle birlikte ilçede modern ve depreme dayanıklı konutların kazandırılması hedefleniyor.
TOKİ projesinin başlamasıyla birlikte şantiye alanında çalışmalar hız kazandı. Şu ana kadar kır betonların döküldüğü ve temel atma işlemlerinin yakın zamanda başlayacağı bildirildi.
Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Yunus Emre Mahallesi'nde yapılan 4. Etap TOKİ projesinin inşaat sürecinin başladığını duyurdu. Detaylar haberimizde!
Burdur'un Bucak ilçesinde TOKİ'nin 4. Etap konut projesi başladı. 178 konut ve ticaret merkezinden oluşan projenin 433 milyon TL olarak belirlendi. Detaylar için tıklayın!
Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'nde TOKİ konutlarının yapılacağı müjdesini Belediye Başkanı İlyas Delen verdi.
Burdur'un Yeşilova ilçesinde inşa edilen 236 TOKİ konutunun 25 Mart 2024'te hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı.
Depremden etkilenen Samandağ'da TOKİ'nin inşa ettiği 424 yeni konut hızla yükseliyor. Proje kapsamında çocuklar için oyun parkları, spor alanları ve dinlenme alanları da yer alacak.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Büğdüz yolu üzerinde yapılması planlanan TOKİ Konutları ilgili düşüncelerini paylaştı.
Yorumlar (0)