Antalya / Serik

Ak parti Serik 8.Olağan İlçe Kongresi Coşkulu geçti

AK Parti Serik 8. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede tek liste ile halinde gerçekleştirilen seçimde mevcut AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, yeniden ilçe başkanı olarak seçildi.

Ak parti Serik 8.Olağan İlçe Kongresi Coşkulu geçti

AK PARTİ SERİK 8. OLAĞAN İLÇE KONGRESİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRDİ
AK Parti Serik 8. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede tek liste ile halinde gerçekleştirilen seçimde mevcut AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, yeniden ilçe başkanı olarak seçildi.
Tosunoğlu plaza düğün salonunda gerçekleştirilen AK Parti Serik 8. Olağan İlçe Kongresine AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Kemal Çelik, Mustafa Köse, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Umut Güzel, Serik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Bayar Savran, Serik ve çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Ali Gülaydın, AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı ülçin Özboz, AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Alkan, AK Parti Serik kadın Kolları Başkanı Esmahan Can, AK Parti Serik Gençlik Kolları Başkanı İsmail Yeken, AK Parti Serik belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Veli Vural, Muhtarlar, Partililer ve davetliler katıldı.
Kongrede Divan başkanlığını AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe yaptı.
SERİK’TE BİZ SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN SAHADAYIZ
Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, “Biz Ak Parti Serik ilçe teşkilatı olarak yaklaşık bir yıl önce göreve geldik. Göreve geldiğimiz günden itibaren ilk iş olarak bizim teşkilatlarımızın temeli Mahalle başkanlarımızı tek tek ev ev kapı kapı gezdik. Buradaki amacımız öncelikle teşkilatımızın önceliklerine mahallelerdeki eksiklerimize önem vermek ve tamamen sağlayabilmektir. Ve aynı zamanda tüm mahalle başkanlarımız da istişare halinde, koordineli bir şekilde irtibatlı olduk. Tüm mahallelerimizin sorunlarına, sıkıntılarına kulak verdik. Kulak vermeye çalıştık, alakadar olduk. Tabii bir yerel seçim süreci yaşadık hep birlikte. Ben burada bu genel seçim sürecinde katkılarından dolayı tüm dava arkadaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Tabii sandıktan çıkan sonuç bizim başımızın üstünde, vatandaşlarımızın tercihi her zaman saygılıyız. Tabii kısmen birtakım gördüklerimiz eksiklikler var. Bunları da tek tek takip ediyoruz. Not alıyoruz. Ama yeri ve zamanı geldiğinde tabii biz de bunları ciddi manada gündeme taşıyacağız. Gündeme getireceğiz. Tabii sonrasında seçimleri yaşadıktan sonra evet biz her zaman olduğu gibi yine sahadaydık. AK Parti Serik ilçe teşkilatı olarak geçmişten bugüne 23 yıllık geçmiş yönetim kurulu üyelerimizi tek tek ziyaret ettik. Bu ziyaretlerin amacı onlarla tamamını istişare halinde ve onların fikirlerine değer verip onların tavsiyeleri ve bize söyleyecekleri, yol haritası olabilir düşüncesiyle hep beraber fikir alışverişinde bulunduk. Tek tek ziyaret ettik.
BİZ AK PARTİNİN HİÇBİR ZAMAN SEÇİMDEN SEÇİME VATANDAŞA GİDEN DEĞİL SEÇİM HARİCİNDE DE VATANDAŞLA HEMHAL OLAN BİR PARTİ OLDUĞUNU BİZ SERİK’TE HİSSETTİRDİK VE YAŞATTIK
Daha sonrasında biz mahalle buluşmaları kapsamında, meclisimizin de kapanmasıyla birlikte tüm Antalya milletvekillerimizle, sayın bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'yla biz mahalle programları gerçekleştirdik. Bu mahalle programlarında giderken tüm kurum müdürlerimizi bu 66 mahallemize götürmek suretiyle açık oturum şeklinde toplantılar yaptık. Tabii bu şunu esasen biz göstermek istedik. AK Parti bir siyasi parti hiçbir zaman seçimden seçime vatandaşa giden değil seçim haricinde de vatandaşla hemhal olan bir parti olduğunu biz Serik’te hissettirdik ve yaşattık. Ben bunlardan dolayı bu katılımlardan dolayı kıymetli bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na Kemal Çelik vekilimize, Mustafa Köse vekilimize, Atay Uslu vekilimize, Tuba Vural Çokal vekilimize, İbrahim Ethem Taş vekilimize ve özellikle il başkanımız Ali Çetin ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.
CUMHURBAŞKANIMIZLA YOL YÜRÜMEK İSTEYEN HERKESE KAPIMIZ AÇIK. FAKAT RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN YOL ARKADAŞLARINA, TEŞKİLATLARINA KARŞIDA BİR GİRİŞİMDE BİR YAVAŞLATMA EYLEMİNDE BULUNANLARA KARŞIDA DİMDİK AYAKTAYIZ BURADAYIZ
Biz bu partide tüm ayrıştırmayı ötekileştirmeyi ve gruplaşmayı ben şahsım nezdinde ve teşkilattaki yol arkadaşlarımla birlikte bitirmek istiyorum. Bu parti hepimizin bildiği üzere tek bir lideri var O da Recep Tayyip Erdoğan. Bizim liderimiz ve Cumhurbaşkanımız. Biz onun sözü dışında söz, onur yürüdüğü haricinde yola girmeyiz. Tabii ki siyaseti yapıyoruz. Yani siyaseti niçin neye karşı yaptığımızı kimlere karşı yaptığımızın ben bilincindeyiz. Buna göre hareket ediyoruz. Tevazuyu, samimiyeti, gayreti hiçbir zaman elden bırakmayacağız. Biz bu şekilde Cumhurbaşkanımızla yol yürümek isteyen herkese kapımız açık. Fakat Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarına, teşkilatlarına karşıda bir girişimde bir yavaşlatma eyleminde bulunanlara karşıda dimdik ayaktayız buradayız.”
AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Serik’te Tarımın ve Turizmin zirvede olduğunu, tarımın ve turizmin başkenti olduğunu söyledi.
MAHALLE ZİYARETLERİMİZE DEVLETİ DE, MİLLETİ DE, SİYASETİ DE GÖTÜRÜYORUZ
Devletin buralarda çok aktif olmak durumunda olması gerektiğine vurgu yapan Çelik, “Devlet iyi çalışmak zorunda bizlerde iyi çalışmak zorundayız. Bizi çalıştıran bir şey var, bir gücümüz var. Bizim gücümüz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizim gücümüz AK Partidir. Son günlerde Serik ve ilçelerimizde AK Parti il başkanlığımızın çalışmaları doğrultusunda çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Mahalle ziyaretlerimize devleti de, Milleti de, siyaseti de götürüyoruz. Ama biz siyaset üstü çalışıyoruz. Tüm kurumlarımız yanımızda. Üretiyorsanız elektriğini ve suyunu vereceksiniz. Bunu em biz sorumluluk olarak kabul ediyoruz. Hem de yanımızdaki kamu görevlileri. Sayın bakanımız ve milletvekili arkadaşlarımız birlikte birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız için Antalya’mız için ne gerekiyorsa aldık, almaya da devam ediyoruz. Sayın bakanımızla CK Akdeniz ile toplantı yaptık. Antalya’da 1 milyar 800 milyonluk yatırımları vardı onu 5 milyara çıkardık. Antalya’mız için hep birlikte çaba sarf ediyoruz. Bugün bayram havasında gerçekleştirdiğimiz Serik ilçe kongremizin ilçemize ve partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Ahmet Söker başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi.
ÖNÜMÜZDEKİ YILLARIN TÜRKİYE'SİNDE GÜZEL HİZMETLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, “Bugün gerçekleştirdiğimiz ilçe olağan kongremiz Serik ilçemize ve Antalya'mıza hayırlı olsun inşallah. Allah'ın izniyle bugün bu tablo gösteriyor ki bu coşku ve bu heyecan gösteriyor ki 23 yıl sonra Antalya teşkilatları, Serik teşkilatımız Gümbür gümbür geleceğin kadrolarını hazırlıyor. Bu kongrelerde yeni yönetim arkadaşlarımızla değişim dönüşümümüzü 19 ilçemizde tamamlayarak güçlü teşkilat yapımızı Antalya'nın her ilçesinde hissettireceğiz. Çalışmalarımızı gece gündüz durmadan kadın kollarımızdan Gençlik Kollarımıza, ilçe başkanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, mahalle başkanlarımıza, sandık başında duran, gönül veren, sandık başındaki arkadaşlarımız da müşahitlerimizle yanımızda en zor zamanlarımızda, en sıkıntılı günlerimizde, 14 – 28 Mayıs gibi kritik günlerde, 23 yıldır her anımızı hep yanımızda olan gönül veren partili gönüldaşlarımızla Allah'ın izniyle önümüzdeki yılların Antalya’sını inşa etme, önümüzdeki yılların Serik ilçesini inşa etme. Önümüzdeki yılların Türkiye'sinde güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz.
BİRLİK BERABERLİK, KARDEŞLİK İÇERİSİNDE BİRBİRİMİZE KENETLENEREK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ
Vatandaşımızın verdiği mesajı aldık. Ve bu noktada teşkilatlarımızla başlayan değişim dönüşüm sürecinin heyecanı arkadaşlarımızın geçtiğimiz alarak Geçmiş tecrübeli abilerimizi, ablalarımızı, büyüklerimizi yanımızda tutarak güzel bir kongre sürecini başlattık. Dün Alanya ilçemizle başlayan kongremiz gayet güzel, demokratik kurallar çerçevesinde medeni bir şekilde gerçekleşti. 23 yıldır AK Parti kongrelerinde belde teşkilatlarımızdan, ilçe teşkilatlarımıza, il teşkilatlarımıza ve en nihayetinde Nisan’da büyük kongremize kadar 23 yıldır hiç bir kongremizde Allah'a hamdolsun sandalyeler havalarda uçuşmadı. Hakaretler havada uçuşmadı. Her zaman birlik içerisinde kongreleri gerçekleştirdik. Yine aynı şekilde Serik’te de görüyoruz. Birlik beraberlik, kardeşlik içerisinde birbirimize kenetlenerek yolumuza devam ediyoruz. Kongremizin ardından daha da güçlü bir şekilde inşallah Antalya'mıza da yolumuza devam edeceğiz. Antalya teşkilatları son derece uyumlu, Son derece kararlı çalışmalarını yürütüyor. AK Parti olarak her tarafta eserlerimizi görüyoruz. Duruyor muyuz? Durmuyoruz. Hala eserler üretmeye devam ediyoruz. Antalya Havalimanı'nı iki katına çıkardık. Hükümet konaklarının sayısını arttırdık. Adliyeleri yapmaya devam ediyoruz. Yolları yapmaya devam ediyoruz. Şehir hastanelerini yapmaya devam ediyoruz. İlçelerde hastanelerimizi yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşımızın sorunlarıyla yakından dinlenip her konuda, dertlerine derman olmak noktasında hep beraber gayret gösteriyoruz.” dedi.
ANTALYA HALKI BİZE DAHA ÇOK ÇALIŞACAKSINIZ. DAHA ÇOK DAYANIŞACAKSINIZ DEDİ. DAHA ÇOK ŞİMDİ BU MESAJLARI YERİNE GETİRMEK ZORUNDAYIZ
AK Parti MKYK üyesi Menderes Türel de, “İlçe kongreleri, il kongreleri ve büyük kongremiz AK Parti için çok şey ifade eder. Yeni bir başlangıçtır. Bizim için kongreler bir başlangıçtır. Bir yenilenmedir. O yüzden biz kongrelerimizin ne demek olduğunu iyi idrak ederiz. Kenetlenmeye vesile olur. Birleşmenin adresidir. Yerel seçim sonuçlarında maalesef Antalya'mızda istediğimiz sonuçları alamadık. Sandıktan çıkan sonuca elbette saygılıyız. Milletimizin verdiği kararın başımızın üstünde yeri vardır. Ancak biz sandıkta saygılı olduğumuz gibi sandık sonuçlarının bize verdiği mesajları da gayet iyi idrak etmeli, iyi okumalıyız. 31 Mart seçimlerinde Antalya halkı bize daha çok çalışacaksınız. Daha çok dayanışacaksınız dedi. Daha çok şimdi bu mesajları yerine getirmek zorundayız. Antalya'da özellikle yerelde AK Partili belediyelerin Hizmet ettiği dönemlere ve muhalif belediyelerin hizmet ettiği dönemlere bir bakarsanız bir mukayese ederseniz aslında kaybedenin Serik olduğunu, Antalya olduğunu daha iyi anlarsınız. Bugünkü 8. ilçe kongremiz Çok güzel bir mesaj veriyoruz. Umut ediyorum. Geleceğe yönelik beklentilerimizi arttırıyor. Bugünkü bu yeni başlangıç.” dedi.
AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu AK Parti’de ve Antalya’da kongre süreçlerinin bayram havasında geçtiğini söyledi.
KONGRELERİN AMACI DEĞİŞİM, GELİŞİM, YENİLENMEDİR
İlk gün ki heyecanla Serik ilçe teşkilatının 8. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdiklerini belirten Çavuşoğlu, “Cumhurbaşkanımız da sizlere selamlarını, sevgilerini, en iyi dileklerini gönderdi. Antalya’ya güvendiğini kongremizin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Partimizde kongre sürecimiz başladı. Yeni arkadaşlarımız görev alacak. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi durmak yok yola devam. Hep beraber gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Elbette Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti bu noktalara kolay gelmedi. Kongrelerin amacı değişim, gelişim, yenilenmedir ama sadece insan olarak yenilenmeyle yetinirsek olmaz. Ama esas yenilenmeyi mesajları da alarak zihinlerde de yapmalıyız. Yani tamam çok hizmet yaptık, Gerçekten 80 yılda yapılmayanların kat ve kat fazlasını Serik’e Antalya'mıza, Türkiye'mize yaptık. Ama eksiğimizle, yanlışımızla 24 sene iktidarda kalmak kolay değil. Ağzınızla kuş tutsanız elbette bir eksiğimiz olur. Ve 24 yılın oluşturduğu statikler oluşabilir. Eksiğimiz olur, hatamız mutlaka var, yok değil. Önemli olan burada hatalarımızı aza indirmek, yeni bir kongre heyecanıyla beraber daha fazla çalışmak. Antalya'mızda kardeşlik var. Antalya'mızda dayanışma var. Bu dayanışmamızı da her zaman sürdüreceğiz. Bunun neticesinde ne oluyor, Antalyamıza hizmet oluyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Antalya’ya çok önem veriyor. Antalya’mız Turizmin başkenti, tarımda öncü. İhraç rakamlarında da hızla büyüyor.
ANTALYA’MIZA İZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ
Antalya’mızın eksikliklerini görüyoruz, ihtiyaçlarını görüyoruz. Neler yapmamız gerektiğini de biliyoruz. Belediyecilik konusunda çok gerideyiz. Bu açığı kapatmalıyız. Antalya’mıza güzel hizmetlerde yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Antalya - Alanya otoban yolunu ihaleye çıkarıyoruz. Antalya Büyükşehir belediyesi geride kalan son 5 yılda hiç hizmet yapmamış. Belediyemiz yetersiz kalıyor diye biz Antalya’mızı hizmetlerden yoksun bırakamayız. Antalya’da yağmur yağdığında sel çilesini, Antalya’nın trafik çilesini görüyoruz. Bunların böyle bir derdi olmayabilir ama bizim millete hizmet derdimiz var, Antalya’mıza Serik’imize sevdamız var. Antalya - Alanya otoban yolunun bütün bağlantı yollarını da yapacağız. Boğazkent dediğimiz sanayi kavşağına da köprülü kavşak yapıyoruz. İhalesini yaptık Kasım ayında inşaatına başlıyoruz. Kavşak yapımı süresince biraz trafik yoğunlu olacak hep birlikte bu yoğunluğa katlanacağız ve bittiğinde trafik sorunu inşallah ortadan kalkacak. D400 yolu üzerinde genişletme çalışmaları, kavşaklar yapılacak. Serik hükümet konağımızın yapımı hızlı bir şekilde devan ediyor. Hükümet binası yanında geniş bir meydan yapmalıyız. Vatandaşlarımız araçlarını rahatlıkla park edip hükümet konağında işlerini yapabilsin. Serik ilçemizde eğitime önem veriyoruz yeni okullar yapıyoruz bazılar bitti bazıları da bitmek üzere. Spor salonumuzun açılışını yakın zamanda yapacağız. Serik ilçemizde sinek yoktu, şimdi sinekler basmış durumda. Yol önemli, su önemli bir o kadarda sağlıkta önemli. Eminceler mahallesinde 102 dekar alanda 300 yataklı yeni hastanemizi yapacağız. Aile sağlık merkezimizde yakın zamanda hizmete girecek. Vatandaşlarımıza güzel alanlar kazandırmamız lazım. Serik ilçemize Toki binaları kazandırmaya devam ediyoruz. Yeni ilave Toki konutlarımızın ihalesini yaptık hayırlı uğurlu olsun. 2025 Haziran ayında hemşerilerimize teslim edeceğiz. Antalya’mız çok huzurlu bir şehir. İlimize gelen turist sayısında artış var. Bunun için geleceği düşünerek Antalya ve Gazipaşa hava limanlarımızda genişletme çalışmaları yapıyoruz.
TÜRKİYE’NİN ÇOK DAHA GÜÇLÜ OLMASI LAZIM. TÜRKİYE GÜÇLÜ OLURSA BÖLGEMİZDE BARIŞ OLUR, GÜVEN OLUR
Dünya genelinde Ekonomide çok ciddi bir dalgalanma ve kriz var. Tüm dünya da enflasyon çok yüksek ülkemizde de yüksek. Cumhurbaşkanımız her konuşmasında söylüyor, faizlerde yüksek evet yüksek kabul ediyoruz. Enflasyon da, faizlerde düşmeye başladı. Bu ülke çok ekonomik krizler yaşadı. 24 yıllık AK Parti iktidarı döneminde dünya geneli çok sayıda krizler oldu, Pandemi oldu bunların bir çoğunu biz teğet geçtik, bazılarından azda olsa etkilendik. Dünya geneli yaşanan Kovit sürecinde Türkiye güvenilir ülke olmayı başardı. İthalat ve ihracat yapan ülkeler arasında ön sıralarda yer alarak güven verdi. Bunları da aşarız inşallah, daha güçlü çıkarız inşallah. Çalışanımıza da emeklilerimize de hak ettiklerini vereceğiz. Ama erken emekliliğe karşıyım. 42 yaşında emekli olmamalı, çalışmalıyız ve üretmeliyiz. Ülkemizin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Etrafımız resmen ateş çemberi ama Türkiye istikrar abidesi. Türkiye güvenilir bir ülke. Böylesine bir coğrafya da ve dünyada Türkiye’nin çok daha güçlü olması lazım. Türkiye güçlü olursa bölgemizde barış olur, güven olur.”dedi.
Konuşmaların ardından tek liste halinde yapılan seçimde 283 delegenin oyunu alan Ahmet Söker, AK Parti Serik ilçe başkanlığına seçildi.
AK Parti Serik İlçe Teşkilatı şu şekilde oluştu;
Ahmet Söker (Başkan), Yönetim Kurulu Üyeleri, Abdurrahman Ak, Ali Ay, Ali Karabay, Ali Yiğit Erkek, Ali Şahin, Barış Kaya, Cemali Öz, Emine Alkan, Emre Uslu, Ercan Kır, Esmehan Can, Esra Dalıç, Fatih Kuşcu, Halime Palaz, Hasan Öztürk, Hasan Yılmaz, İsmail Yeken, Mehmet Mert, Mehmet Yıldızhan, Mustafa Can Çimen, Mustafa Kaya, Mustafa Serin, Rahim Tilki, Ramis Güzel, Recep Büyükgebiz, Şenol Hisarkaya, Turan ince, Ümit Ünal, Yusuf Savran

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Eşi ile Başladı Kızı ile Devam ediyor
İş Dünyası

Eşi ile Başladı Kızı ile Devam ediyor

Başarıya Adanmış Bir Hayat: Zühre Korkmaz’ın Serik’teki Mücadele ve Azim Dolu Hikayesi

Serik Belediyesi Kadınlar İçin Lokal açtı
Yaşam

Serik Belediyesi Kadınlar İçin Lokal açtı

Antalya Serik Orta Mahalle 9 Mart parkı içerisinde hizmete giren kadınlar lokalinden 10.00 ile 20.00 saatleri arasında, kadınlarımız kaliteli hizmet anlayışı ile cüzzi fiyatlara faydalanabilecekler. 7 gün açık olan Kadınlar lokalinde kadınlarımız her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerini düzenleyebilecekler.

Antalya  Serik İlçesinden  İşitme engelli Nihal’in öldürülmesinde kan donduran detaylar Ortaya Çıkmaya Başladı
3. Sayfa

Antalya Serik İlçesinden İşitme engelli Nihal’in öldürülmesinde kan donduran detaylar Ortaya Çıkmaya Başladı

Antalya ili Serik ilçesinde 9 ay kayıp olarak aranan ve ormanlık alanda cesedi bulunan 24 yaşındaki işitme engelli Nihal Babayiğit'in cinayetinde ortaya çıkan yeni gelişmeler kan dondurdu, göstere göstere öldürmüşler

AK Parti Serik ilçe teşkilatında 8. Olağan kongre öncesi delege seçimleri yapıldı.
Bölgesel

AK Parti Serik ilçe teşkilatında 8. Olağan kongre öncesi delege seçimleri yapıldı.

AK Parti Serik ilçe başkanlığı binasında yapılan seçimlerde kongrede oy kullanacak 400 delege belirlendi.

Serik'te feci kaza  Motor çarptı  araç üstünden geçti
3. Sayfa

Serik'te feci kaza Motor çarptı araç üstünden geçti

Antalya ili Serik ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen yaya Zeki Acar (52) , motosikletin çarpması ve otomobilin üstünden geçmesi sonucu hayatını kaybetti.

Serik'te Sulama kanala düşen otomobilden 2 kişi  yara almadan kurtuldu.
3. Sayfa

Serik'te Sulama kanala düşen otomobilden 2 kişi yara almadan kurtuldu.

Antalya’nın Serik ilçesinde sulama kanalına uçan otomobildeki sürücü ile yanınki arkadaşı, kazayı yara almadan atlattı.