15 yılı aşkın dostluk! Musa Avsever Paşa'dan Baki Varol'a ziyaret

Emekli General Musa Avsever, dostu Baki Varol’un davetiyle Burdur’a özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Uzun yıllara dayanan dostlukları, iş dünyasında ve şehirde büyük ilgi topladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) değerli komutanlarından, Türk Kara Kuvvetleri Komutanı olarak uzun yıllar başarıyla görev yapmış Musa Avsever Paşa, 25 Ekim 2024 Cuma günü Burdur’a önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Emekli General Avsever, Varollar Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Burdur’un tanınmış iş insanlarından Baki Varol’un davetlisi olarak şehre geldi. İkilinin yıllara dayanan dostlukları ve Burdur’da gerçekleşen bu anlamlı buluşma, hem şehirde hem de iş dünyasında büyük ilgi uyandırdı.

Bir Dostluk Hikayesi: Baki Varol ve Musa Avsever

Bürokrasiden iş dünyasına kadar geniş bir çevreye sahip olan Baki Varol, Burdur’da misafir ettiği Musa Avsever Paşa ile 15 yılı aşkın dostluğunu bir kez daha vurguladı. Ordu Komutanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve kısa bir süre vekaleten Genelkurmay Başkanlığı görevlerini başarıyla yürütmüş olan Avsever, emekliye ayrılmasının ardından Burdur’a yaptığı bu ziyarette dostunu yalnız bırakmadı. Varollar Grup binasında yapılan sıcak karşılamada, dostluklarının bir kez daha perçinlendiği gözlendi.

Baki Varol: “Musa Paşa, Korkusuzca Mücadele Eden, Örnek Bir Vatansever ve Komutandır”

Düzenlenen bu özel buluşmada, Baki Varol dostu Musa Avsever’e duyduğu saygı ve minneti dile getirdi. Varol, "Musa Paşa, PKK ve FETÖ ile korkusuzca mücadele eden, örnek bir vatansever ve komutandır. Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı gibi onurlu görevleri başarıyla yürüttü ve ülkemizin güvenliği için büyük fedakârlıklarda bulundu. Açıkçası, Genelkurmay Başkanlığı’nda daha uzun süre kalmayı hak ediyordu” ifadelerini kullandı.

Varol, kendisinin ve Avsever’in zor sağlık sorunlarını aşarak bugün burada bir araya gelmiş olmalarının dostluğun gücünü simgelediğini belirterek “Dostluk, hayatın en anlamlı yanı. Musa Paşa ile paylaştığımız yılların kıymetini her zaman hissetmişimdir,” dedi.

Musa Avsever: “Burdur’da Olmaktan Mutluyum”

Musa Avsever, Burdur’a gelmekten duyduğu memnuniyeti samimi bir şekilde ifade etti. Avsever, "Baki Bey ile uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Burdur’a davet edilmekten ve bu güzel şehirde kendisiyle bir araya gelmekten dolayı mutluyum. Burdur, doğal güzellikleriyle etkileyici bir şehir ve Baki Bey’in sayesinde burada olmaktan keyif alıyorum,” şeklinde konuştu.

Baki Varol’un ailesiyle birlikte gösterdiği misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti belirten Avsever, Burdur’un gelişmekte olan bir şehir olduğuna da dikkat çekerek, “Antalya’ya yakınlığı sebebiyle bazı dezavantajları olsa da Burdur’un keşfedilmeyi hak eden birçok güzelliği var,” dedi.

Musa AvseverBaki VarolTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.