672. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde güreş ağası belli oldu

Antalya Elmalı'da düzenlenen yağlı güreşlerde, Hakan Çetin geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda ihaleyi kazanarak 673. Elmalı Güreş Ağası unvanını kazandı. Detaylar için tıklayın...

Antalya'nın Elmalı ilçesinde düzenlenen ve "Türk'ün ilk er meydanı" olarak nitelendirilen organizasyona 1540 pehlivan katıldı. Güreşlerin son gününde, çeyrek final maçlarını kazanan başpehlivanlar  Enes Doğan ile Ali İhsan Batmaz, Feyzullah Aktürk ile Orhan Okulu kurayla yarı finalde eşleşti.

Ağalık ihalesini geçen yılın Elmalı güreş ağası Hakan Çetin 20 milyon 977 bin TL’ye tekrar aldı. 19 Milyon 977 Bin TL'de kalan güreş ihalesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in de 1 Milyon TL daha eklenmesini istemesinin ardından, Burdur'un Bucak ilçesinde de mermer fabrikası bulunan iş insanı Hakan Çetin toplam 20 milyon 977 bin TL vererek 673. Elmalı Güreş Ağalığı unvanını 3. kez kazandı.

Elmalı Güreş Ağası Hakan Çetin kimdir?

2010 yılından bu yana Antalya'da faaliyet göstermekte olan CTM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çetin, Türkiye'nin  birçok bölgesinde kurmuş olduğu mermer ocağı ve mermer fabrikaları ile hizmet vermektedir.

Hakan Çetin, 2022, 2023 ve 2024 yıllarında Elmalı Yağlı Güreşlerinde, güreş ağalığı ihalelerini kazanmıştır.  Yurt içi ve yurt dışına satış yapan CTM Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çetin, güreşe ilgisi ile vatandaşlar tarafından tanınmaktadır.

Hakan Çetin Elmalı Güreş ağasıTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.