Ahmet Sedat Oktay'dan Osman Taşkın'a teşekkür

CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay, AK Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın'a teşekkür ederek uyumlu çalışma vurgusu yaptı. Oktay, siyasette nezaket diline dikkat çekti. Detaylar için tıklayın!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bucak İlçe Başkanı Avukat Ahmet Sedat Oktay, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Siyaset dilini nezaket çerçevesinde tutmasıyla tanınan Oktay, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın’a teşekkür ederek samimi bir mesaj verdi.

“Birlik ve Uyumla Çalıştık”

Açıklamasında, siyaset dilinin nezaketle şekillenmesi gerektiğini vurgulayan Oktay, Taşkın ile görev süresi boyunca uyum içerisinde çalıştığını belirtti. Oktay, “Siyaset dilini nezaket dairesinde tutmasıyla takdir ettiğim kıymetli mevkidaşım AK Parti Bucak İlçe Başkanı Sayın Osman Taşkın’a ve değerli yönetimine, Bucak ilçemiz ve memleketimiz için AK Parti İlçe Başkanlığı görevinde vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

“Allah Birliğimizi ve Muhabbetimizi Daim Etsin”

Başkan Oktay, açıklamasının son bölümünde ise hem Bucak halkına hem de çalışma arkadaşlarına bir birlik ve beraberlik mesajı iletti. "Allah birliğimizi ve muhabbetimizi daim etsin," sözleriyle tamamladığı açıklaması, yerel siyasetin sıcak yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Ahmet Sedat OktayTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.