AK Parti'de ilçe ve il kongreleri ne zaman yapılacak? Mustafa Özboyacı açıkladı

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Ankara'da yapılan daraltılmış il başkanları toplantısında ilçe kongrelerinin Ekim ayında, il kongrelerinin ise Aralık ayında yapılacağını açıkladı. Toplantı detayları ve kongre süreci hakkında bilgi almak için tıklayın.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Ankara'da yapılan daraltılmış il başkanları toplantısında ilçe kongrelerinin Ekim ayında, il kongrelerinin ise Aralık ayında yapılacağını açıkladı. 

AK PARTİDE İLÇE KONGRELERİ EKİMDE, İL KONGRELERİ ARALIKTA YAPILACAK.

11 Haziran 2024 Pazartesi günü Ankara’da AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen daraltılmış il başkanları toplantısına katılan AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı toplantı ile ilgili bir basın açıklamasında bulundu.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı yaptığı açıklamada, “ 11 Haziran Pazartesi günü acil olarak genel merkez tarafından Ankara’ya 81 il başkanı olarak davet edildik. Yerel seçimler ile ilgili değerlendirmede bulunduk. Yaz ayı sürecinde yapılacak olan saha çalışmaları ve Eylül ayında Büyük Türkiye buluşmaları çalışmaları ile ilgili il başkanları olarak bizlere hazırlık yapmamız ile ilgili bilgi verildi. Toplantının asıl nedeni olarak Ekim ayından itibaren ilçelerle kongre sürecinin başlayacağı, Aralıkta İl kongreleri ve 2025 yılının ilk çeyreğinde Büyük Kongre ile birlikte ana kademe kongrelerini tamamlamış olacağımız il başkanlarımız kabul edilebilir af talepleri olmadığı müddetçe kongre sürecine kadar görevlerine devam bilgisi tarafımıza verildi. Önümüzdeki seçimlere kongreleri tamamlanmış bir şekilde tam gaz hazır olacağız inşallah. “ diyerek geçtiğimiz günlerde yapılan toplantının detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

AK PartikongreMustafa ÖzboyacıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.