Ankara çevre yolunda kontrolden çıkan ticari taksi bariyerlere saplandı, kazada sürücü hayatını kaybetti.

Ankara Son dakika Edinilen bilgilere göre olay gece saatlerinde çevre yolunda meydana geldi. Ankara Havalimanı istikametinde seyir halinde olan Dutluk taksi durağına ait 06 T 3531 plakalı

Ankara çevre yolunda kontrolden çıkan ticari taksi bariyerlere saplandı, kazada sürücü hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre olay gece saatlerinde çevre yolunda meydana geldi. Havalimanı istikametinde seyir halinde olan Dutluk taksi durağına ait 06 T 3531 plakalı Hyundai marka ticari taksi Keçiören-Etlik çıkışında kontrolden çıkarak refüj başına çarptı. Çarpmanın etkisi ile bariyerlere saplanan ticari taksinin sürücüsü 41 yaşındaki E.Ç. olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Ankara Son DakikaAnkara kazaAnkara trafik kazasıTürkiyeAnkaraKeçiören

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.