Başkan Mansur Yavaş İlk Sahuru Gençlerle yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan ayının ilk sahurunu Başkentli gençlerle yaptı.

Başkan Mansur Yavaş İlk Sahuru Gençlerle yaptı

İLK SAHURU GENÇLERLE YAPTI
ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan ayının ilk sahurunu Başkentli gençlerle yaptı.
Yaklaşık 2 bin genç ile ANFA Fuar ve Kongre Merkezi'nde bir araya gelen Yavaş'a eşi Nursen Yavaş, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bozkurt, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Okan Türkmen, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve ilçe belediye başkanları da eşlik etti.
Yavaş gençlere şöyle hitap etti:
"Ramazan ayına gençlerle birlikte başlayalım dedik. Öncelikle gençlerimizin hepsine inşallah tuttukları oruçların kabul olmasını diliyorum. Ramazan dayanışmadır, berekettir ama sadece benim anlayışına göre aç kalmak değil bir yandan orucumuzu tutarken aynı zamanda her türlü kötülüğe karşı da oruç tutmamız gerekiyor. Dilimizi tutmamız gerekiyor. Beynimizi, kafamızı, düşüncelerimizle hep olumlu yönde Ramazanın ruhuna yakışır bir şekilde tutmamız, bu şekilde bir ayı geçirmemiz gerekiyor. Ve böyle olduğu müddetçe de inşallah insanların birbirine olan sevgisi, saygısı daha da artacaktır. Ben bizlere yakışır bir Ramazan ayı diliyorum hepinize.
Gençler özellikle hepinize yine eğitim alanınızda iş hayatınızda ailelerinizle birlikte sağlıklı uzun ömür diliyorum. Başarılar diliyorum. İnşallah eğitimleriniz bittikten sonra da Allah herkesin gönlüne göre versin. İşsiz kalmadan mezun olur olmaz hepinizin işe gireceği bir Türkiye diliyorum size. Çünkü aileleriniz her türlü fedakarlığı yaparak sizleri okumaya gönderdi. İyi ki de Ankara'ya geldiniz. Üniversite Ankara'da okudunuz diyerek sizlere daha iyi eğitim vermesi için her türlü hizmeti vermeye çalışıyoruz. Tabii bu arada akademilerimiz var. Kütüphanelerimiz var. Ramazan ayında akşamları yemek yiyebileceğiniz yerler var. Paket dağıttığımız alanlar var. İnşallah sizleri hiçbir şeyden mahrum etmeden hem Ramazan ayını rahatça geçirmenizi hem de eğitim hayatı boyunca güzel anılar biriktirmenizi diliyorum. Başarılar diliyorum. Gelecek mutlaka sizin. Çünkü artık bundan sonra hepimizin karşı çıktığı mülakatsız günler, liyakat dolu günler çalışanını hak ettiği zaman, hem işine gireceği hem okulda başarılı olacağı o günler sizin olsun. Size ancak bunları diliyorum. Güzel bir Türkiye diliyorum. Özgür bir Türkiye diliyorum. Hepinizin gözlerinizden öpüyorum."
Konuşmasının ardından Yavaş gençlerle sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

 

 

 

Başkan Mansur Yavaş İlk Sahuru Gençlerle yaptıBaşkan Mansur Yavaş İlk Sahuru Gençlerle yaptıBaşkan Mansur Yavaş İlk Sahuru Gençlerle yaptıBaşkan Mansur Yavaş İlk Sahuru Gençlerle yaptıBaşkan Mansur Yavaş İlk Sahuru Gençlerle yaptı

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Ankara Polatlı'da Genç Çiftçilere 80 ton mısır silajı dağıtıldı
Bölgesel

Ankara Polatlı'da Genç Çiftçilere 80 ton mısır silajı dağıtıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’nin en büyük tarım kampüsü olan BAKAP’ta üretilen mısır silajları, Polatlı’da hibe desteğine başvuruda bulunan 42 yaş altı 43 genç üreticiye Polatlı Belediyesi işbirliğiyle dağıtıldı.

Ankara'da Minibüs  Dolmuş Ücretlerine Zam  Zam Ne zaman uygulanacak
Bölgesel

Ankara'da Minibüs Dolmuş Ücretlerine Zam Zam Ne zaman uygulanacak

Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Murat Yılmazer, ''Fiyat güncellemesi esnafın sıkıntılarını çözecek durumda değil. Büyükşehir böyle uygun gördü, umarım vatandaş da olumlu karşılar'' dedi.

Başkan Mansur Yavaş'a Bir Ödül daha
Etkinlik

Başkan Mansur Yavaş'a Bir Ödül daha

Türkiye Kalite Derneği’nin (KalDer) “4 Yıldız Üstün Performansta Yetkinlik Ödülü”ne layık görülen Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş

Başkan  Mansur Yavaş 'tan Hodri meydan  Belediyenin Soyulmadan Yönetilebileceğini İspat Edeceğim.
Yerel Yönetim

Başkan Mansur Yavaş 'tan Hodri meydan Belediyenin Soyulmadan Yönetilebileceğini İspat Edeceğim.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Hesap vermekten çekinecek birisi yok. Ben bu yaşıma kadar haram yemedim. Bu yaşımdan sonra ne haram yemeye ne de yedirmeye niyetim yok. Bu böyle bilinsin

CHP Mamak İlçe Başkanı Ali Rıza Erdek, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl'ü sert sözlerle eleştirdi.
Bölgesel

CHP Mamak İlçe Başkanı Ali Rıza Erdek, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl'ü sert sözlerle eleştirdi.

Bir süredir CHP ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik ağır eleştirilerde bulunan Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl'e, yanıt CHP'li başkandan geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan Bakan Işıkhan’a    ‘SGK borcu’ cevabı gecikmedi
Yerel Yönetim

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan Bakan Işıkhan’a ‘SGK borcu’ cevabı gecikmedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın belediyenin 8,4 milyar TL SGK borcu olduğu yönündeki iddialarına cevap verdi.