Ankara

Başkan Mansur Yavaş 'tan Hodri meydan Belediyenin Soyulmadan Yönetilebileceğini İspat Edeceğim.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Hesap vermekten çekinecek birisi yok. Ben bu yaşıma kadar haram yemedim. Bu yaşımdan sonra ne haram yemeye ne de yedirmeye niyetim yok. Bu böyle bilinsin

Başkan  Mansur Yavaş 'tan Hodri meydan  Belediyenin Soyulmadan Yönetilebileceğini İspat Edeceğim.

109 DAVADAN 101
BERAATLA SONUÇLANDI
Mansur Yavaş: Belediyenin Soyulmadan Yönetilebileceğini İspat Edeceğim.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi, ABB Başkanı Mansur Yavaş başkanlığında toplandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın’nın “Her partiden meclis üyesi arkadaşlarımız burada, siz de belediye başkanı olarak karşımızdasınız. Biz de kesinlikle hakaret ve iftira olmadan, saygı sınırlarını aşmadan, eleştirilerimizi ve önerilerimizi size sunmak istiyoruz” sözlerine yanıt veren ABB Başkanı Mansur Yavaş, şunları söyledi:

“Belediye başkanı yıllık olarak sadece belediye meclis üyelerine değil, biz zaten hesabımızı burada veriyoruz. En son verdiğimiz hesap Ankara halkınaydı. Ankara halkı 60.5 ile onayladı. Bunun üstüne konuşacak bir şey zaten yok. İkincisi Londra usulünü söylemeye gelince bunu Türkiye'de ilk defa ben yapacağım. Varsa kocaman Türkiye'de iki bin küsur yani tam sayısını bilmiyorum. Bir belediye başkanı varsa o da çıksın. Meydan okuyacağım. Ben bu hesabı vereceğim. Çeşitli kuruluşlardan seçilen insanları kendim seçmeyeceğim. İsim verdireceğim. Ve benim faaliyetlerimi bana sorun. Ben size cevap vereceğim diye Ankara halkına Türkiye'nin görevli şekilde hesap vereceğim. Ama bir tane kamu kuruluşu, bir tane AK Partili belediye. Bayağı başka partiden belediye de çıksın benim yaptığımı yapsın. Ben bu usulü yapacağım.

“Yapıcı eleştirilerin hepsini kabul ediyoruz hepsine hazırız”

Yapıcı eleştirilerin hepsini kabul ediyoruz hepsine hazırız. Hesap vermeye de hazırız. Onu da söyleyeyim. Hesap vermekten çekinecek birisi yok. Ben bu yaşıma kadar haram yemedim. Bu yaşımdan sonra ne haram yemeye ne de yedirmeye niyetim yok. Bu böyle bilinsin. Bazı arkadaşlar, yani bunların hepsi elimizde. Bunları göstereceğiz. Hepsinin cevabı var. Bizim harcamalarımızın kat kat üstü olanlar var. Ama dert şu: Beş yıl boyunca arkadaşlar 109 tane savcılığa şikayeti oldu. 101’i takipsizlikle bitti, sekizi müfettiş incelemesinde. Allah'ın izniyle bir tek bürokrat gitmedi gitmeyecek. Varsa hatası, hatası olanın arkasında durmayacağım. Şikayetçilerle beraber ben de şikayetçi olacağım. Bu Ankara Belediyesi'nin tertemiz soyulmadan yönetilebileceğini ispat edeceğim. Şimdi çok dışarıdan gazel okuyanlar var, göbek atanlar var. Dertleri şu: ‘Ya bak herkes yiyor’ demek istiyorlar. Biz yemeyeceğiz arkadaşlar. Yemeyeceğiz de yedirmeyeceğiz. Burada Ankara halkına söz veriyorum. Hatası olan hatasını çekecek. Bizim de hatamız varsa bunun siyasi bedelini ödemeye hazırız. Eğer varsa hatası olan onlar da hukuki bedelini ödemeye hazırdır. Allah nasip ederse çoluğumuza, çocuğumuza bırakacağımız en büyük miras on yıl içerisinde tertemiz Ankara'yı yönetti deyip bize ve mesai arkadaşlarımız hepinize inşallah iyi gözle baksınlar. Çünkü geçen dönemde biliyorsunuz bir tane rantlı iş geçmedi buradan. Demek ki iş birliği yapılırsa belediye gayet güzel yönetiliyor. Bu konuda da inşallah iyi kararlar da desteklerinizi bekliyoruz.”

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    GÜLDÜM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    KIZDIM

Yorumlar (1)

Köyün Delisi

4 ay önce / 22.11.2024

????Yersennn.

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Başkentliler sahura karla uyandı
Yaşam

Başkentliler sahura karla uyandı

Ankara’da sıcaklıkların birden düşmesi ile beraber gece saatlerinde kar yağışı etkili oldu.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın görüşmesi sona erdi. Sonuç Ortak bir yol bulunacak
Yaşam

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın görüşmesi sona erdi. Sonuç Ortak bir yol bulunacak

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ardından ikili ortak açıklama yaptı.

Ankara Mamak Belediyesi çok sayıda işyerini kiraya verecek
İş Dünyası

Ankara Mamak Belediyesi çok sayıda işyerini kiraya verecek

Ankara Mamak Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait çok sayıda işyerini kiraya verecek. Başvurular 18 Mart'ta son bulacak ve ihale 19 Mart'ta yapılacak. Mamak Belediyesi, mülkiyetindeki büfe ve işyerlerini kiraya verecek.

Başkan Mansur Yavaş İlk Sahuru Gençlerle yaptı
Yaşam

Başkan Mansur Yavaş İlk Sahuru Gençlerle yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan ayının ilk sahurunu Başkentli gençlerle yaptı.

Başkan Veli Gündüz Şahin Müjdeyi Verdi  Mamak'ta 8 mart  cumartesi Kadınlara Ücretsiz olacak
Yerel Yönetim

Başkan Veli Gündüz Şahin Müjdeyi Verdi Mamak'ta 8 mart cumartesi Kadınlara Ücretsiz olacak

Ankara Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, yönetimindeki Mamak Belediyesi, kadınlara 8 Mart müjdesi verdi. Mamak Belediyesi’nin yüzme havuzları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara ücretsiz hizmet verecek

Ankara Polatlı'da Genç Çiftçilere 80 ton mısır silajı dağıtıldı
Bölgesel

Ankara Polatlı'da Genç Çiftçilere 80 ton mısır silajı dağıtıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’nin en büyük tarım kampüsü olan BAKAP’ta üretilen mısır silajları, Polatlı’da hibe desteğine başvuruda bulunan 42 yaş altı 43 genç üreticiye Polatlı Belediyesi işbirliğiyle dağıtıldı.