Ankara'da iki araç çarpıştı, Akyüz Kardeşlerden acı haber

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde iki araç çarpıştı. Yaşar ve Alaaddin Akyüz hayatını kaybetti, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada Yaşar ve Alaaddin Akyüz kardeşler hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı.

Olay, Şereflikoçhisar’ın Sadıklı Mahallesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, T.G. yönetimindeki 06 SDT plakalı araç, karşı yönden gelen Alaaddin Akyüz'ün kullandığı 06 ECB plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki otomobil de kullanılamaz hale geldi.

Kazayı gören çevredekiler, durumu hemen acil servise bildirdi. Olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri hızlıca müdahalede bulundu. Ne yazık ki, Yaşar Akyüz (64) ve Alaaddin Akyüz (58) kaza mahallinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan diğer kardeş İbiş Akyüz ve T.G., ilk müdahalenin ardından Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve durumlarının ciddiyeti nedeniyle daha sonra Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edildiler.

Yetkililer kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

fotoğraf: Ankara Masası

Haberlertrafik kazasıTürkiyeAnkara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.