Antalya Emniyet Müdürü motor kullanıcılarını uyardı

Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Kasksız surücü ve yolcuya geçit yok

Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Arslan: “Antalya'da gönlünüz rahat şekilde asayiş berkemal diyebileceğimiz huzur ortamı hakim. Antalyalılar gece rahat şekilde yastığına baş koysun, huzur içinde uyusun. Biz Antalya polisi olarak çok başarılıyız. Bu başarı yetmez bunu daha ileri seviyeye taşıyacağız. Bizim istatistik rakamlarla başarıya takılı kalma hedefimiz yoktur. Yaşanabilir Antalya oluşturma yolunda emniyet teşkilatları ve polis olarak üzerimize düşen her vazifeyi yerine getireceğiz" dedi.

'BİLE BİLE ÖLÜME GÖZ YUMMAYACAĞIZ'

Antalya'daki en önemli sorun olarak trafikteki motosiklet sayısına işaret eden Arslan, “Türkiye'de kullanılan motosiklet sayısı Antalya'da diğer illere oranla tescil edilmiş araç sayısına göre en fazla şehirlerden biri. Türkiye'de meydana gelen ölümlü kazaların yarısı motosiklet kazası. Bundan sonra kasksız sürücü veya yolcu gördüğümüz, tespit ettiğimiz motosikletlerin trafiğine devam etmelerine müsaade etmeyeceğiz. Bu özgürlük değil. Türkiye'de insanların ötanazi hakkı yoktur. İnsanların bile bile ölüme sürüklenmelerine göz yummayacağız" dedi.

Antalya il Emniyet müdürüMotor sürücüsüKaskAntalya son dakikaTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.