Bağsaray Köyü'nde Renkli Şenlik! Kültür, Sanat ve Sebze Buluştu!

Burdur'un Çeltikçi ilçesine bağlı Bağsaray köyünde 6 Temmuz'da "Bağsaray Kültür, Sanat ve Sebze Şenliği" düzenlendi. #Bağsaray #Çeltikçi #Şenlik #Kültür #Sanat #Sebze #UğurÖnür #NurcanAltınok #YöreselLezzetler

Bağsaray Köyü'nde Renkli Bir Şenlik!

Burdur'un Çeltikçi ilçesine bağlı Bağsaray köyünde 6 Temmuz Cumartesi günü "Bağsaray Kültür, Sanat ve Sebze Şenliği" coşkuyla kutlandı. Köylüler, bu özel gün için bir araya gelerek hem eğlendiler hem de lezzetleri tanıtma imkanı buldular.

Etkinlikte ünlü sanatçılar Uğur Önür ve Nurcan Altınok sahne alarak konser verdi. Sanatçıların birbirinden güzel şarkılarıyla coşan katılımcılar, unutulmaz bir akşam yaşadılar.

Konserin yanı sıra şenlikte ziyaretçiler, Bağsaray köyünün meşhur sebzelerini ve yöresel lezzetlerini satın alma imkanı buldular.

Katılımcılar, keyifli vakit geçirirken bir yandan da köyün kültürü ve sanatıyla tanışma fırsatı yakaladılar. "Bağsaray Kültür, Sanat ve Sebze Şenliği", hem köylüler hem de dışarıdan gelen ziyaretçiler tarafından büyük beğeniyle karşılandı. 

Bağsaray KültürSanat ve Sebze ŞenliğiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.