Bakan Kaçır Burdur'da! Başkan Ezin talepleri tek tek aktardı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kaçır, Burdur ziyaretinde Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin’den ilçenin taleplerini dinledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kaçır, bugün Burdur'da Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezinle de bir araya gelen Bakan Kaçır'a ilçenin ihtiyaç ve talepleri aktarıldı.

ÇELTİKÇİ TALEPLERİ İLETİLDİ

Başkan Ramazan Ezin, görüşme sırasında Çeltikçi ilçesinin öncelikli taleplerini Bakan Mehmet Fatih Kaçır'a bizzat sundu. Görüşmenin samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleştiği öğrenilirken, Bakan Kaçır’ın Çeltikçi'nin taleplerine yakın ilgi gösterdiği ifade edildi.

BAŞKAN EZİN'DEN BAKANA TEŞEKKÜR

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, "Sayın Bakanımız ilçemize ve taleplerimize çok duyarlı yaklaştı. Bu ilgisi bizleri memnun etti ve ilçemiz adına umutlarımızı artırdı" dedi.

Mehmet Fatih KaçırRamazan EzinTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.