Baki Varol'dan anlamlı etkinlik! Şifa yılında yemekte buluştular

Baki Varol, iyileşmesinin üçüncü yılında Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler'in hizmet alan çocuklar, engelliler ve yaşlılarla anlamlı bir yemekte buluştu. Bu özel etkinlik vefa dolu bir buluşma oldu.

Varollar Grup Başkanı Baki VAROL, geçirdiği rahatsızlıktan sonra sağlığına kavuştuğu üçüncü yıl dönümünde anlamlı bir buluşmaya imza attı. Varol, Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından hizmet alan çocuklar, engelliler ve yaşlılarla bir araya gelerek yemekte buluştu. Etkinliğe Burdur İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK de katıldı ve programın sonunda vatanımız, milletimiz ve iyilik peşinde koşan kadirşinas insanlar için dua etti.

Baki Varol'dan Özel Bir Davet

Hayırsever iş adamı Baki VAROL’un organize ettiği yemek programına, Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa ÇAKIR da katıldı. 

Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Hayırseverimize bu duyarlı davranışı için teşekkür ediyor, Yüce Allah’tan hayırlarının kabulünü diliyoruz" denildi.

Şifa Yılında Anlamlı Buluşma

Baki VAROL, iyileşmesinin üçüncü yılını geride bırakmanın şükrüyle bu özel organizasyonu düzenlerken, toplumun farklı kesimlerine verdiği destekle gönülleri fethetti. Toplumun tüm kesimlerine dokunan ve iyiliklerle dolu bir yaşam felsefesini benimseyen Varol, şifa bulduğu yıl dönümünde çocuklar, yaşlılar ve engellilerle bir araya gelerek adeta vefa örneği gösterdi.

Programda konuşma yapan Burdur İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK, dua ederek etkinliği taçlandırdı. Müftü ÇELİK, Varol’un ve hayırseverlerin gösterdiği hassasiyetten ötürü teşekkür ederek, bu iyilik hareketinin tüm topluma örnek olması gerektiğini vurguladı.

Baki VarolyemekTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.