Başkan Bilal Özel'den, Bucak'ın gururu Adem Sak'a tebrik!

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, AS Çimento A.Ş. ve AS ADO Hazır Beton A.Ş.'nin Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları listesinde yer alması nedeniyle Adem Sak'ı tebrik etti.

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal ÖZEL, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan 2023 yılı Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları listesinde yer alan iş insanı Adem SAK’ı tebrik etti. Başkan ÖZEL, yaptığı açıklamada AS Çimento A.Ş. ve AS ADO Hazır Beton A.Ş.'nin başarılarını vurguladı.

Başkan Bilal ÖZEL yaptığı açıklamada, " Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları 2023 listesi İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklandı. Odamız üyesi iş insanı Adem SAK’a sahibi olduğu ilçemizde faaliyet gösteren AS Çimento A.Ş., Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer almıştır.

Türkiye’nin ikinci 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan odamız üyesi iş insanı Adem SAK’a ait AS ADO Hazır Beton A.Ş. İSO 2023 yılı listesinde yer almıştır.

İlçemizdeki faaliyetleriyle ülkemiz ekonomisine katkı sunan AS Çimento ailesi yönetimini, çalışanlarını, Sanayici - İş İnsanı Odamız üyesi Adem SAK’ı tebrik ederim.”

Başkan Bilal ÖZEL, açıklamasında ilçede sanayi sektöründe gösterilen başarıların, ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını ve bu tür başarıların diğer iş insanları için de bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

Bilal ÖzelAdem SakAS ÇimentoTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.