Burdur

Bucak'ta TKDK tanıtım ve bilgilendirme toplantısı! Hibe nasıl alınır, yatırım alanları nelerdir? Mesut Yıldıran cevapladı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından Bucak Ziraat Odası Eğitim Salonu'nda tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda TKDK İl Koordinatörü Mesut Yıldırım sunum yaparak hibe destekleri ve IPARD programı hakkında bilgiler verdi.

Bucak'ta TKDK tanıtım ve bilgilendirme toplantısı! Hibe nasıl alınır, yatırım alanları nelerdir? Mesut Yıldıran cevapladı

TKDK Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından bugün; Bucak Ziraat Odası Eğitim Salonu’nda TKDK Burdur İl Koordinatörü Mesut YILDIRAN’ ın sunumuyla tanıtım ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bucak’ın potansiyellerini değerlendirmek açısından bu toplantıyı çok önemsediğini ve TKDK’nın her yıl tarımsal alanda kırsal kalkınmaya yönelik çok ciddi hibe projeleri gerçekleştirdiğini ifade eden Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal ÖZEL, tüm katılımcılar ve kurum temsilcilerine yönelik olarak; TKDK kapsamında verilen destekleri (Turizm-Tarım-Hayvancılık-Enerji-Balıkçılık-Arıcılık-Zanaatkârlık-Yetiştiricilik) içeren tanıtım ve bilgilendirmelerin hızlıca yapılmasını, kısa sürede projelerin hazırlanıp sunulması gerektiğini belirtti.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörü Mesut YILDIRAN, sunumlar eşliğinde bilgilendirme yaptı. Sunumunda TKDK’nın yapısı, görev ve sorumlukları, desteklenen iller, yapılan hibe destekleri, Avrupa Birliği ile yürütülen IPARD programının amaçları ve bu programın içeriği, programdan faydalanan iller hakkında bilgiler verdi. TKDK’ndan hibe nasıl alınır? Destek verilmeye uygun yatırım alanları nelerdir? Başvuru için gerekli olan şartları ve yatırımı tamamlanan projelerden örnek kesitler vererek, katılımcıların sorularını cevapladı.

Sunumun ardından Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal ÖZEL, “İlimizdeki turizm, tarım ve hayvancılık faaliyetlerini çok önemsiyoruz. Bu alanda önemli hibe destekleri sunan TKDK’nın çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldık. Buradaki hibe desteklerin maksimum düzeyde yararlanmak için ilgili kurumlarımız; başta tanıtım ve proje hazırlama faaliyeti olmak üzere üzerlerine düşen görevleri eksiksiz yerine getirmelidir. Zirai faaliyetler konusunda zengin olan ilimizin bize sunduğu tarım ve hayvancılık çeşitliliğinden yaralanmayı ve bölgemiz için verimliliği artırmayı istiyoruz. İlçe olarak tarım ürünlerindeki çeşitliliğimiz ve eşsiz doğamızla var olan potansiyelimizi maksimum seviyede kullanmayı hedefliyoruz. Bunun için gerekli çalışmaları zaman kaybetmeden başlatmamız gerekmektedir" dedi.

Bucak'ta TKDK tanıtım ve bilgilendirme toplantısı! Hibe nasıl alınır, yatırım alanları nelerdir? Mesut Yıldıran cevapladıBucak'ta TKDK tanıtım ve bilgilendirme toplantısı! Hibe nasıl alınır, yatırım alanları nelerdir? Mesut Yıldıran cevapladıBucak'ta TKDK tanıtım ve bilgilendirme toplantısı! Hibe nasıl alınır, yatırım alanları nelerdir? Mesut Yıldıran cevapladıBucak'ta TKDK tanıtım ve bilgilendirme toplantısı! Hibe nasıl alınır, yatırım alanları nelerdir? Mesut Yıldıran cevapladıBucak'ta TKDK tanıtım ve bilgilendirme toplantısı! Hibe nasıl alınır, yatırım alanları nelerdir? Mesut Yıldıran cevapladıBucak'ta TKDK tanıtım ve bilgilendirme toplantısı! Hibe nasıl alınır, yatırım alanları nelerdir? Mesut Yıldıran cevapladıBucak'ta TKDK tanıtım ve bilgilendirme toplantısı! Hibe nasıl alınır, yatırım alanları nelerdir? Mesut Yıldıran cevapladıBucak'ta TKDK tanıtım ve bilgilendirme toplantısı! Hibe nasıl alınır, yatırım alanları nelerdir? Mesut Yıldıran cevapladı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

TKDK Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran'dan, Başkan Meçikoğluna ziyaret
Bölgesel

TKDK Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran'dan, Başkan Meçikoğluna ziyaret

TKDK Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran, MHP Bucak İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Öztürk ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu ziyaret etti.

Bucak Ziraat Odası'nda TKDK bilgilendirme toplantısı! TKDK destekleriyle kırsalda yatırım yapın!
Bölgesel

Bucak Ziraat Odası'nda TKDK bilgilendirme toplantısı! TKDK destekleriyle kırsalda yatırım yapın!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), 18 Temmuz'da Bucak Ziraat Odası'nda Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı düzenliyor. Toplantıda TKDK'nın bitkisel üretim, arıcılık, zanaatkarlık, kırsal turizm, yenilenebilir enerji, kültür balıkçılığı ve makine parkları gibi alanlarda sunduğu destekler hakkında bilgi verilecek.

Adıyaman'da IPARD 3 Fırsatı: Tarımsal Yatırımlara Destek
Bölgesel

Adıyaman'da IPARD 3 Fırsatı: Tarımsal Yatırımlara Destek

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Adıyaman irtibat bürosunun açılışı ve IPARD 3 tanıtım programı gerçekleşti.

Burdur'un el emeği göz nuru ürünleri büyük ilgi gördü! Hülya Koçyiğit hayran kaldı
Bölgesel

Burdur'un el emeği göz nuru ürünleri büyük ilgi gördü! Hülya Koçyiğit hayran kaldı

Burdur'un el emeği göz nuru ürünleri Ankara'da düzenlenen Tarımda Kadın Emeği Zirvesi'nde büyük ilgi gördü. Duayen sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit de Burdur standını ziyaret ederek tıbbi ve aromatik bitkilerden üretilen ürünlere hayran kaldı.

Burdur'da 33 projeye 43 milyon TL hibe
İş Dünyası

Burdur'da 33 projeye 43 milyon TL hibe

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörlüğü, 2023 yılında 33 projeye toplam 43 milyon TL hibe ödemesi yaptı. Bu, TKDK'nın bir yılda yaptığı en yüksek hibe ödemesi oldu.

Başkanlardan TKDK Başkanına ziyaret! Projeleri görüştüler
Bölgesel

Başkanlardan TKDK Başkanına ziyaret! Projeleri görüştüler

Altınyayla ve Karamanlı Belediye Başkanları, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı'yı ziyaret etti.