İstanbul

Eyüpsultan’da mahalle şenlikleri başladı

Eyüpsultan Belediyesi'nin düzenlediği her yıl yapılan mahalle şenliklerin başlandı. Çeşitli etkinliklerle eğlenceyi gönlünce yaşayan çocuklar oldu

Eyüpsultan’da mahalle şenlikleri başladı

Eyüpsultan Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği mahalle şenlikleri ve film gösterimleri bu yılda devam ediyor. Cumartesi günü Rami Bir Nefes Parkı’nda, Pazar günü ise Yeşilpınar Bölge Parkı’nda yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlikte mahalle sakinleri aileleriyle beraber vakit geçirdi.
Eyüpsultan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen mahalle şenlikleri ve film gösterimleri bu yılda düzenlenen etkinliklerle devam ediyor. Cumartesi günü Rami Bir Nefes Parkı’nda, Pazar günü ise Yeşilpınar Bölge Parkı’nda yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlikte buluşan mahalle sakinleri, aileleriyle birlikte eğlenceli bir hafta sonu geçirdi.
Mahalle şenliklerine vatandaşlardan yoğun ilgi
Her yaştan Eyüpsultanlı’yı yaz akşamlarında bir araya getiren geleneksel mahalle şenlikleri, vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz hafta sonu Rami Bir Nefes Parkı ve Yeşilpınar Bölge Parkı’nda düzenlenen şenlikler büyük ilgi gördü. Rami ve Yeşilpınar Mahallesi’nde düzenlenen etkinliklerde çocuklar seramik atölyesi, şapka boyama atölyesi, rüzgar gülü atölyesi, çim adam atölyesi, zumba, palyaço ve bubble show ile yüz boyama gibi birbirinden eğlenceli etkinliklerle gönüllerince eğlendi.
Şenliklerde limonata, patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı
Sahne ve atölye aktivitelerinin ardından saat 20.00’de Rami Bir Nefes Parkı’nda Kahraman Balık, Yeşilpınar Bölge Parkı’nda ise Madagaskar isimli animasyon film gösterimiyle mahalle sakinleri açık havada film izlemenin keyfini çıkardı.
Öte yandan, Eyüpsultanlıların yaz gecelerini renklendiren şenliklerde limonata, patlamış mısır ve pamuk şeker ikramları yapıldı.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Çiftalan Plajı vatandaşlar tarafından çok seviliyor
Bölgesel

Çiftalan Plajı vatandaşlar tarafından çok seviliyor

Şehrin stresinden ve yoğunluğundan kaçmak isteyenler Eyüpsultan Belediyesi tarafından hizmete açılan Çiftalan Plajı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Eyüpsultan Belediyesi, sivrisineklerle mücadeleye devam ediyor
Bölgesel

Eyüpsultan Belediyesi, sivrisineklerle mücadeleye devam ediyor

Eyüpsultan Belediyesi, sivrisineklerle mücadele konusunda ilçe genelinde aralıksız olarak sürdürdüğü ilaçlama çalışmalarına ek olarak vatandaşları bilinçlendirmek için afişler hazırladı.

Eyüpsultan Belediyesi onları unutmadı
Bölgesel

Eyüpsultan Belediyesi onları unutmadı

Eyüpsultan Belediyesi tarafından yaşlı ve yatalak hastalara hasta bezi yardımı yapılıyor.

Eyüpsultan'da Ramazan Sohbetleri Devam Ediyor
Etkinlik

Eyüpsultan'da Ramazan Sohbetleri Devam Ediyor

Eyüpsultan Belediyesi, Ebu Eyyub El Ensari’nin diyarı Eyüpsultan’da Ramazan ayı coşkusunu yaşatmak için birbirinden özel konukları vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.

Hatice Fahrünnisa Ensari Kara  için anma töreni gerçekleştirdi
Etkinlik

Hatice Fahrünnisa Ensari Kara için anma töreni gerçekleştirdi

Eyüpsultan Belediyesi, Dr. Mimar Hatice Fahrünnisa Ensari Kara için anma programı düzenledi.

Gaziantep bakırı dünyaya açılıyor
Yaşam

Gaziantep bakırı dünyaya açılıyor

Bakır işlemeciliğinin coğrafi patentini elinde bulunduran Gaziantep'in geleneksel yöntemlerle üretilen bakır eşyaları, Türkiye'nin yanı sıra dünya pazarında da yoğun ilgi görüyor.