Başkan İlyas Delen'den örnek proje! Atıl durumdaki aracı aktif hale getirdi

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, belediyeye ve halka kazanç sağlamak amacıyla atıl durumda olan yol süpürme aracını aktif hale getirerek önemli bir adım attı.

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, belediyenin atıl durumda olan yol süpürme aracını aktif hale getirerek, sokak ve caddelerin temizliği için önemli bir adım attı. Başkan Delen, yaptığı açıklamada, bu tür fırsatları değerlendirerek belediyeye ve halka kazanç sağladıklarını vurguladı.

SOKAK VE CADDELER TEMİZ VE DÜZENLİ OLACAK

"Atıl durumda olan yol süpürme aracımızı aktif hale getirdik. Sokak ve caddelerimizi daha temiz ve düzenli hale getireceğiz," diyen Delen, belediyenin mevcut kaynaklarını en verimli şekilde kullanma hedefinde olduklarını belirtti. Atıl durumdaki araçların değerlendirilmesi ile hem belediye bütçesinden tasarruf sağlanacağını hem de şehir temizliğinin daha etkili bir şekilde yapılacağını ifade etti.

ATIL DURUMDAKİ KAYNAKLAR DEĞERLENDİRİLECEK

Bu proje, Kocaaliler'in sokak ve caddelerinde daha düzenli ve temiz bir çevre oluşturulmasına katkı sağlayacak. Başkan Delen, belediyenin diğer atıl durumdaki kaynaklarını da değerlendirerek, şehre ve vatandaşlara fayda sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

İlyas Delenyol süpürme aracıKocaaliler BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.