Başkan Özkurt'tan girişime sert tepki! 'Gece Nefesimizi Ensenizde Hissedersiniz!'

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör’e yönelik suikast girişimi, jandarma ekiplerinin başarılı operasyonuyla önlendi. Ülkü Ocakları Bucak İlçe Başkanı Buğrahan Özkurt, girişime sert tepki gösterdi. Detaylar haberimizde!

Jandarma ekiplerinin başarılı operasyonuyla Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör’e yönelik hain bir suikast planı engellendi. Ülkü Ocakları Bucak İlçe Başkanı Buğrahan Özkurt, bu girişim üzerine sert açıklamalarda bulundu.

“Herkes Haddini Bilecek!”

Ülkü Ocakları Başkanı Buğrahan Özkurt, yaşanan suikast girişimine ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Başkanımız İlkay Güngör’e karşı yapılan bu hain suikast planı, jandarma ve emniyet güçlerimizin titiz çalışmaları sayesinde önlenmiştir. Kızılkaya için canla başla mücadele eden başkanımıza karşı kafasında haince planlar kuranlar şunu iyi bilsin ki, siyasetten önce bizlerin bir Ülküdaşlık hukuku vardır. Bir Ülkücünün yol arkadaşı için yapamayacağı hiçbir şey yoktur!”

“Gece Nefesimizi Ensenizde Hissedersiniz!”

Özkurt, açıklamasında geçmişte yaşanan olaylara atıfta bulunarak, partiye karşı yapılan hiçbir eylemin karşılıksız kalmadığını vurguladı ve şu uyarıyı yaptı: "Bugüne kadar partimize karşı yapılan hiçbir eylem karşılıksız kalmamıştır ve kalmayacaktır! Herkes haddini bilecek ve attığı adıma dikkat edecektir! Biz mücadelemize devam ederken, bir gece ensenizde hissettiğiniz bir Ülkücünün nefesi, bizim için başlangıç değil ama sizin için bir son olabilir!"

Buğrahan ÖzkurtsuikastTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.