Bucak 4. Etap TOKİ projesinde temel atıldı! Yeni konutlar geliyor
Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Yunus Emre Mahallesi'nde yapılan 4. Etap TOKİ projesinin inşaat sürecinin başladığını duyurdu. Detaylar haberimizde!
Burdur'un Bucak ilçesinde hayata geçirilen Yunus Emre Mahallesi 4. Etap TOKİ projesinin inşaat süreci resmen başladı. AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak ve Burdur'daki TOKİ çalışmalarını aktardı.
4. ETAP TOKİ PROJESİNDE SON DURUM
Yunus Emre Mahallesi'nde yapımı devam eden proje kapsamında 178 konut, 3 dükkanlı ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi bulunuyor. Projenin ihalesi 16 Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirildi ve ihale sonrası müteahhit firmaya yer teslimi yapıldı. Geçtiğimiz günlerde ise temel atma işlemi tamamlanarak inşaat süreci resmen başladı.
BUCAK'TA 178 ADET KONUT 3 DÜKKANLI TİCARET MERKEZİ
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz yaptığı açıklamada, " Bucak ilçemizde vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirilen Yunus Emre Mahallesi 4. Etap TOKİ projemizde önemli bir aşamayı daha tamamlamış bulunuyoruz.
178 adet konut, 3 dükkanlı ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesini kapsayan projemizin ihalesi 16 Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirilmiş, ardından müteahhit firmaya yer teslimi yapılmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise firma tarafından temel atma işlemi
tamamlandı ve inşaat süreci resmen başlamış oldu.
BUCAK'A GÜVENLİ VE KALİTELİ YAŞAM ALANLARI
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ile TOKİ’nin katkılarıyla, Bucak’ımıza modern, güvenli ve kaliteli yaşam alanları kazandırmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin huzur ve refahını artıracak bu önemli projenin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, sürecin hızla tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesini temenni ediyorum.
İŞTE BURDUR'A ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE MÜJDELENECEK PROJELER
Burdur’umuzun her köşesinde vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde de şu projelerle ilgili de müjdelerimizi paylaşacağız:
▪ Burdur Merkez Necatibey (Manastır) Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi (1. Etap - 90 Konut, altyapı ve çevre düzenlemesi)
▪ Çavdır Atatürk Mahallesi 4. Etap TOKİ Konutları (308 konut, 8 dükkân, altyapı ve çevre düzenlemesi)
▪ Kemer TOKİ Konutları (94 konut, altyapı ve çevre düzenlemesi)
▪ Çeltikçi TOKİ Konutları (134 konut, altyapı ve çevre düzenlemesi)
▪ Altınyayla (Dirmil) TOKİ Konutları (110 konut, 4 dükkânlı ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi)
▪ Tefenni 3. Etap TOKİ Konutları (145 konut, altyapı ve çevre düzenlemesi)
BURDUR'A VE TÜM İLÇELERE HAYIRLI OLSUN
İlimizde vatandaşlarımızı güvenli, depreme dayanıklı ve modern konutlarla buluşturacak bu projeler için süreci titizlikle takip ediyoruz.
Önümüzdeki süreçte de hemşehrilerimize yeni yatırımlarımızın müjdelerini vermek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Burdur’umuza ve tüm ilçelerimize hayırlı olsun! " ifadelerini kullandı.