Bucak İlçe Tarım Müdürlüğü inşaatı başlıyor! Yeni yapı ruhsatı teslim alındı

Bucak İlçe Tarım Müdürü İrfan Samur ve Veteriner Hekim Hüseyin Erdem, Ankara’da yeni bina için yapı ruhsatını teslim aldıktan sonra Milletvekili Mustafa Oğuz'u ziyaret etti. İnşaat kısa sürede başlayacak.

Bucak İlçe Tarım Müdürlüğü binasının yeniden inşası için gerekli olan Yapı Ruhsatını teslim almak üzere Ankara’da bulunan İlçe Tarım Müdürü İrfan Samur ve Veteriner Hekim Hüseyin Erdem, AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz'u ziyaret etti.

Milletvekili Oğuz, yaptığı açıklamada ziyaret için teşekkür ederken, inşaatın önümüzdeki günlerde başlayacağını ve kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti.

Oğuz, "Bucak İlçe Tarım Müdürlüğü binasının yeniden inşası için gerekli olan Yapı Ruhsatını Tarım ve Orman Bakanlığımızdan teslim almak üzere Ankara’da bulunan İlçe Tarım Müdürümüz İrfan Samur’a ve Veteriner Hekim Hüseyin Erdem’e bizleri ziyaretleri için teşekkür ediyorum. İlçe Tarım Müdürlüğü inşaatımız önümüzdeki günlerde başlayacak ve çok kısa bir sürede tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine açılacaktır. İlçemize hayırlı olsun," ifadelerini kullandı.

Bucak İlçe Tarım Müdürlüğü binasıMustafa Oğuzİrfan SamurTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.