Bucak'ta umreye uğurlama merasimi

Burdur'un Bucak ilçesinde Talha GÖKMEN Turizm ile umreye giden vatandaşların uğurlama merasimi yapıldı. İşte detaylar...

4 Aralık 2023 Pazartesi günü Antalya Havalimanından direkt olarak Mekke-i Mükerreme’ye gidecek olan 102 kişilik kafilenin uğurlama merasimi Emekli İmam Hatip Hafız Bekir SAK’ın Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başladı. Emekli İmam Hatip Abdullah GÜZEL’in ilahileriyle devam eden program Emekli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet GÖKMEN’in bilgilendirmesi ile devam etti. İsrail'in zulmü protesto edilerek Filistinli Müslüman kardeşlerimiz için dua yapıldı. Helalleşme’nin ardından program sona erdi .

Kafile Mekke-i Mükerreme’de umrelerini tamamlamanın ardından Medine-i Münevvere’ye geçerek Peygamberimize selam verecekler. Umre programı 16 gün Mekke 4 gün Medine-i Münevvere olmak üzere Toplam 20 gün sürecek. Kafile 23 Aralık 2023 günü Medine-i Münevver’e havalimanından Direkt olarak Antalya havalimanına uçacaklar. Rabbimiz ziyaretlerini kabul eylesin.

umreuğurlamamerasimTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.