Bucak'ta yeni eğitim yılı coşkuyla başladı! 12 bine yakın öğrenci sınıfları doldurdu

Bucak’ta 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başladı! 11881 öğrenci ve 1037 öğretmenle okullarda eğitim heyecanı yaşanırken, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu başarı dolu bir yıl temenni etti.

Burdur'un Bucak ilçesinde 2024-2025 eğitim-öğretim yılı büyük bir coşkuyla başladı. Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, yaptığı açıklamada ilçede eğitim faaliyetlerinin 2 anaokulu, 22 ilkokul, 20 ortaokul, 12 lise, toplam 11881 öğrenci ve 1037 öğretmenle başladığını duyurdu.

"Yeni Eğitim Yılı Heyecanını Paylaşıyoruz"

Hakan Camcıoğlu, yeni eğitim-öğretim yılına başlamanın mutluluğu içinde olduklarını belirterek şunları söyledi: "İlk kez okula başlayacak minik yavrularımızın heyecanını, okuluna kavuşan öğrencilerimizin sevincini ve eğitim yolculuğuna rehberlik edecek değerli öğretmenlerimizin gururunu paylaşıyoruz. Ayrıca çocuklarımızı her zaman destekleyen fedakâr velilerimize de bu yolculukta başarılar diliyorum. 2024-2025 eğitim-öğretim yılının hepimiz için başarılı ve hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Eğitimde Güçlü Kadro, Güçlü Başarılar

Bucak’ta eğitim kadrosu, bu yıl da 1037 öğretmen ile öğrencilere rehberlik etmeye hazır. Eğitimin her kademesinde kaliteli öğretim hizmeti sunulması hedeflenirken, yeni eğitim yılı boyunca akademik başarıların artırılması için yoğun bir program uygulanacak.

Öğrenciler ve Veliler Eğitim Yolunda Beraber

Yeni eğitim yılına başlamanın heyecanı sadece öğrencilerde değil, aynı zamanda velilerde de görülüyor. Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bu süreçte öğrenci ve veli işbirliğinin önemine dikkat çekerek velilerin desteğiyle başarıya ulaşmanın daha kolay olacağını vurguladı.

eğitimHakan CamcıoğluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.