Bucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldı

Bucak'taki Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi, doğal materyallerle zenginleşen oyun alanları ve zeka gelişimini destekleyen etkinliklerle okul öncesi çocukları bekliyor!

Bucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi olan Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi, kapılarını açtı! Özellikle okul öncesi çocukların yaratıcılığını geliştirmeye odaklanan bu atölye, çocukların hem eğlenebileceği hem de öğrenebileceği eşsiz bir ortam sunuyor.

Doğal ve Sağlıklı Materyallerle Zenginleştirilmiş Bir Ortam

Doğal materyallerin önemine dikkat çeken İşletme Sahibi Okul Öncesi Öğretmeni Emel Kutlu, “Montessori ve Waldorf materyalleri kullanarak çocuklar için daha sağlıklı ve yaratıcılığı teşvik eden bir ortam hazırladık. Özellikle ahşap mobilyalar tercih ettik, çünkü hem sağlık açısından güvenli hem de çocukların hayal gücünü destekliyor,” dedi.

Atölye içinde bulunan bebekler, çocukların farklı senaryoları oyunlarında uygulamasını sağlayan çeşitli kitap seçenekleri, ve yaratıcı sanat köşeleri ile dolu.

Akıl ve Zeka Oyunları ile Zihin Gelişimini Destekleyen

Çocukların bilişsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla, atölyede özel olarak hazırlanmış bir Akıl ve Zeka Oyunları Köşesi de bulunuyor. Bu köşede, çocukların eğlenceli zeka oyunlarıyla problem çözme becerilerini geliştirebileceklerini söyleyen Okul Öncesi Öğretmeni Emel Kutlu “Bu köşeyi özellikle çocukların mantık yürütme, hafıza ve problem çözme becerilerini artırmak amacıyla hazırladık” ifadelerine yer verdi.

Kaba Motor Gelişimine Yönelik Özel Alanlar

Çocukların fiziksel gelişimlerinin de unutulmadığı Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi'nde, denge kirişleri ve kaba motor becerilerini geliştirecek materyaller sayesinde çocuklar, oyun oynarken kas koordinasyonlarını da güçlendirebilecekler.

Çalışan Aileler İçin Esnek Saatler ve Özel İndirimler

Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi, çalışan ailelerin ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak, sabah 08.30’dan akşam 18.30’a kadar hizmet veriyor.

Ayrıca, esnek çalışma saatleriyle anne babaların iş temposuna uyum sağladıklarını da belirten Öğretmen Emel Kutlu, “Çalışan aileler için zaman zaman Pazar günleri bile açık olmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Açılışa özel indirimleri kaçırmayın! Daha fazla bilgi almak için atölyeyi ziyaret ederek detayları öğrenebilirsiniz.

TEL: 0544 562 07 15

Adres: TG Ofis Konak Mahallesi Yahya Kemal Caddesi No:26 Kat 2, Daire: 21 Bucak / Burdur

oyunetkinlikÖzgür Çocuklar Oyun Etkinlik AtölyesiTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.