Bucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldı

Bucak'taki Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi, doğal materyallerle zenginleşen oyun alanları ve zeka gelişimini destekleyen etkinliklerle okul öncesi çocukları bekliyor!

Bucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldı

Bucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi olan Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi, kapılarını açtı! Özellikle okul öncesi çocukların yaratıcılığını geliştirmeye odaklanan bu atölye, çocukların hem eğlenebileceği hem de öğrenebileceği eşsiz bir ortam sunuyor.

Doğal ve Sağlıklı Materyallerle Zenginleştirilmiş Bir Ortam

Doğal materyallerin önemine dikkat çeken İşletme Sahibi Okul Öncesi Öğretmeni Emel Kutlu, “Montessori ve Waldorf materyalleri kullanarak çocuklar için daha sağlıklı ve yaratıcılığı teşvik eden bir ortam hazırladık. Özellikle ahşap mobilyalar tercih ettik, çünkü hem sağlık açısından güvenli hem de çocukların hayal gücünü destekliyor,” dedi.

Atölye içinde bulunan bebekler, çocukların farklı senaryoları oyunlarında uygulamasını sağlayan çeşitli kitap seçenekleri, ve yaratıcı sanat köşeleri ile dolu.

Akıl ve Zeka Oyunları ile Zihin Gelişimini Destekleyen

Çocukların bilişsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla, atölyede özel olarak hazırlanmış bir Akıl ve Zeka Oyunları Köşesi de bulunuyor. Bu köşede, çocukların eğlenceli zeka oyunlarıyla problem çözme becerilerini geliştirebileceklerini söyleyen Okul Öncesi Öğretmeni Emel Kutlu “Bu köşeyi özellikle çocukların mantık yürütme, hafıza ve problem çözme becerilerini artırmak amacıyla hazırladık” ifadelerine yer verdi.

Kaba Motor Gelişimine Yönelik Özel Alanlar

Çocukların fiziksel gelişimlerinin de unutulmadığı Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi'nde, denge kirişleri ve kaba motor becerilerini geliştirecek materyaller sayesinde çocuklar, oyun oynarken kas koordinasyonlarını da güçlendirebilecekler.

Çalışan Aileler İçin Esnek Saatler ve Özel İndirimler

Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi, çalışan ailelerin ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak, sabah 08.30’dan akşam 18.30’a kadar hizmet veriyor.

Ayrıca, esnek çalışma saatleriyle anne babaların iş temposuna uyum sağladıklarını da belirten Öğretmen Emel Kutlu, “Çalışan aileler için zaman zaman Pazar günleri bile açık olmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Açılışa özel indirimleri kaçırmayın! Daha fazla bilgi almak için atölyeyi ziyaret ederek detayları öğrenebilirsiniz.

TEL: 0544 562 07 15

Adres: TG Ofis Konak Mahallesi Yahya Kemal Caddesi No:26 Kat 2, Daire: 21 Bucak / Burdur

Bucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldıBucak’ta yepyeni bir oyun etkinlik merkezi! Özgür Çocuklar Oyun Etkinlik Atölyesi Bucak'ta hizmete açıldı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Ünlü oyuncu Hazal Kaya 1 yıldır şiddet mağduruymuş, Hazal Kaya'yı kim, neden rahatsız ediyor
Yaşam

Ünlü oyuncu Hazal Kaya 1 yıldır şiddet mağduruymuş, Hazal Kaya'yı kim, neden rahatsız ediyor

Ünlü oyuncu, "Fazla detaya girmek istemiyorum ama yaklaşık 1 yıldır ben de pekçok kadın gibi şiddet mağduruyum." dedi. Hazal Kaya, "‘İmdat dediğim, çare bulamadığım durumlar var. Lütfen yasalar uygulansın, ölmeyelim artık!" ifadelerini kullandı.

Son dakika Iğdır’da feci Kaza minibüs otomobille çarpıştı: 3’ü ağır 8 yaralı
3. Sayfa

Son dakika Iğdır’da feci Kaza minibüs otomobille çarpıştı: 3’ü ağır 8 yaralı

akşam saatlerinde Iğdır Karakoyunlu ilçesi Taşburun köyü yolu kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 06 BV 0270 plakalı otomobil ile 76 M 0727 plakalı yolcu minibüsü çarpıştı.

28. İstanbul Tiyatro Festivali Onur Ödülü'nün sahibi Müjdat Gezen oldu.
Yaşam

28. İstanbul Tiyatro Festivali Onur Ödülü'nün sahibi Müjdat Gezen oldu.

İstanbul Tiyatro Festivali, 22 Ekim- 19 Kasım 2024 tarihlerinde sahne sanatlarının en iyilerini bir araya getiriyor. Yerli ve yabancı tiyatro toplulukları ile dolu dolu bir festival deneyimi sizi bekliyor. Bu yıl 28. İstanbul Tiyatro Festivali Onur Ödülü de usta oyuncu Müjdat Gezen'e verildi.

Bucak'ta yine bir yenilik! 2-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik Oyun Atölyesi
Tanıtım

Bucak'ta yine bir yenilik! 2-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik Oyun Atölyesi

KinderGarden Çocuk Bahçesi Oyun Atölyesi, 2-4 yaş grubu çocuklar için saatlik oyun grupları ve 4-6 yaş grubu için Görsel Sanatlar ve Müzik Atölyesi sunarak çok yönlü gelişim sağlar.

Kurt gece ağıla dadandı! 19 koyun telef oldu, çok sayıda koyun kaçtı
Yaşam

Kurt gece ağıla dadandı! 19 koyun telef oldu, çok sayıda koyun kaçtı

Bayburt’un Demirözü ilçesine bağlı Yazıbaşı köyünde kurtlar koyunlara saldırdı. 19 koyun telef olurken, 9 koyun kayboldu. Jandarma drone ile arama çalışması başlattı.

Beyninizi Güçlendirecek Online Zeka Oyunlarını Keşfedin!
Yaşam

Beyninizi Güçlendirecek Online Zeka Oyunlarını Keşfedin!

Ücretsiz zeka oyunlarıyla beyin egzersizi yapın! Çocuklar ve yetişkinler için eğitici zeka oyunları, hafıza ve dikkat geliştiren mantık oyunları, mobil uygulamalarla her yerde oynayın.