Burdur'a 20 yılda ulaşım ve altyapıda neler yapıldı? Mustafa Oğuz tek tek açıkladı

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, 2003-2023 yılları arasında tamamlanan projeleri ve gelecekteki hedeflerini paylaştı. Detaylar için tıklayın.

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na yapılan ziyarette il ve ilçelerinin taleplerini ilettiklerini belirtti. Oğuz, 2003-2023 yılları arasında Burdur’da gerçekleştirilen önemli altyapı ve ulaşım projelerini de kamuoyuyla paylaştı.

BURDUR'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN ULAŞIM VE ALTYAPI ÇALIŞMALARI

Milletvekili Oğuz’un açıklamasına göre, son 20 yılda Burdur’da tamamlanan projeler şu şekilde:

103 km Tek Yol (Yol İyileştirme Yapımı)

402 km BSK Yapımı

24 adet ve 1.202 metre uzunluğunda Köprü Yapımı

3.475 km Asfalt Çalışması (Astarlı Sathı Kaplama Onarımı)

28.276 m² Trafik Düşey İşaretleme

6.694.815 m² Trafik Yatay İşaretleme

301 km Trafik Otokorkuluk

9 adet Kaza Kara Nokta İyileştirmesi

MUSTAFA OĞUZ'DAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Oğuz, Burdur'a yapılan bu hizmetlerde emeği geçenlere teşekkür ederek, “İlimizden bir an olsun desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, önceki dönemlerde görev almış Ulaştırma ve Altyapı Bakanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

"AYNI KARARLILIKLA HİZMET ETMEYE DEVAM"

Mustafa Oğuz, gelecekte de aynı kararlılıkla hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı. Oğuz, “Bugünlere kadar ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için nasıl hizmetler etmişsek, bundan sonra da yine hizmetlerimizi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde durmadan yorulmadan yapmaya devam edeceğiz” dedi.

ulaşımaltyapıMustafa OğuzTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.