Burdur Antalya karayolunda kaza! Otobüs kazasında 3 yaralı

Burdur'un Çeltikçi ilçesinde otobüsle otomobilin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Burdur Antalya karayolundaki kaza detayları için tıklayın....

Burdur'un Çeltikçi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 08:10 sıralarında Antalya Burdur karayolu üzeri Çeltikçi ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Burdur'dan Antalya istikametine gitmekte olan Nazmi K. kontrolündeki 45 ZD 400 plakalı yolcu otobüsünün, Çeltikçi ışıklı kavşağa geldiğinde kırmızı ışıkta bekleyen Uğur G. kontrolündeki 34 EA 529 plakalı otomobile arkadan çarpması sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucunda otomobilde yolcu olarak bulunan Perihan G., Halis Ayaz G. ve Furkan Aras G. yaralandı. Kazanın ardından 112 Acil Çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan vatandaşlar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

 

HaberlerBurdur trafik kazasıBurdur Antalya yolu kazaBurdur kazaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.