Burdur Bayındır Köyü’nde Sıcak Asfalt Çalışması Tamamlandı

Burdur İl Genel Meclis Üyesi Semih Çelikkaya, Bayındır Köyü'nde yapılan sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığını duyurdu. Yollar, köy sakinlerine konforlu bir ulaşım imkanı sunuyor.

Burdur İl Genel Meclis Üyesi Semih Çelikkaya, Bayındır Köyü'nde yapılan sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığını duyurdu. Çelikkaya, “Vatandaşlarımızın ödediği vergilerle yatırımlar halkımıza hizmet olarak dönüyor” diyerek, projenin başarıyla tamamlandığını vurguladı.

Bayındır Köyü'ne Büyük Hizmet Sıcak Asfalt

İl Özel İdaresi Yatırım Programı kapsamında, Bayındır Köyü’nün yollarına dökülen sıcak asfalt, köy sakinlerine rahat ve konforlu bir ulaşım imkanı sunuyor. Çelikkaya, “MAKÜ-Bayındır Köyü yolumuza dökülen sıcak asfalt, hemşerilerimize hayırlı olsun” diyerek, emeği geçen tüm yol çalışanlarına teşekkür etti.

Halkın Vergisi, Halkın Hizmetine Dönüşüyor

Çelikkaya, yatırımların vatandaşın ödediği vergilerle yapıldığının altını çizerek, “yatırım milletimize hayırlı olsun” dedi ve İl Özel İdaresi yöneticilerine, Yol Şube Müdürü Hakan Taşveren’e ve tüm emekçi yol arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.

Bayındır Köyüsıcak asfalt çalışmasıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.