Burdur Çeltikçi'de TOKİ projesi başladı! 138 dairelik konut yolda

Burdur'un Çeltikçi ilçesinde yapımına başlanılan TOKİ konutlarında 138 konutluk dev proje için ilk beton döküldü! Detaylar için tıklayın.

Burdur'un Çeltikçi ilçesinde uzun süredir beklenen TOKİ konut projesi resmen başladı. Toplamda 138 dairenin inşaa edileceği proje, 3+1 ve 2+1 dairelerden oluşacak. 500 gün içerisinde tamamlanması planlanan konutların teslim tarihi olarak ise 2026 yılının Ağustos ayı hedefleniyor.

Projede Kaç Daire ve Kaç Blok Olacak?

TOKİ tarafından hayata geçirilecek proje kapsamında şu yapılaşma planlanıyor:

3+1 Daireler: 2 blok halinde inşaa edilecek.

2+1 Daireler: 6 blok halinde inşaa edilecek.

Toplam Daire Sayısı: 138

Tahmini Teslim Tarihi: Ağustos 2026

Yapım Süresi: 500 gün

Projeyle birlikte ilçede modern ve depreme dayanıklı konutların kazandırılması hedefleniyor.

İlk Aşama: Kır Betonu Döküldü, Temeller Atılıyor

TOKİ projesinin başlamasıyla birlikte şantiye alanında çalışmalar hız kazandı. Şu ana kadar kır betonların döküldüğü ve temel atma işlemlerinin yakın zamanda başlayacağı bildirildi.

TOKİ konutlarıÇeltikçi TOKİhaberTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.