Burdur'da 2400'den Fazla Araç Kontrol Edildi! Sürücülerin ehliyetleri geri alındı

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, 16-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdiği kapsamlı trafik denetimlerinde 2413 araç ve sürücüyü inceledi.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 16-20 Ekim tarihleri arasında il genelinde etkili bir trafik denetimi gerçekleştirdi.

Trafik birimleri, sürücülerin ve araçların güvenliğini sağlamak amacıyla çeşitli kural ihlallerine yönelik sıkı kontroller gerçekleştirdi.

Denetimlerin ana hedefleri arasında kırmızı ışık ihlali, emniyet kemeri kullanımı, seyir halindeyken cep telefonuyla konuşma, alkol etkisinde araç kullanma ve izinsiz taşımacılık gibi kritik unsurlar yer aldı.

Denetim Sonuçları

Bu kapsamda, tam 2413 araç ve sürücüsü incelendi. İhlal tespit edilen 340 araç ve sürücüsüne, trafik idari para cezası kesildi. Ayrıca, yasaları hiçe sayarak araç kullanan 9 sürücünün ehliyetleri geri alındı. Bu denetimlerin bir sonucu olarak, 40 araç trafikten men edildi.

araçkontroltrafiksürücüehliyetTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.