Burdur'da bakır hırsızlığı aydınlatıldı! İki şüpheli tutuklandı

Burdur'da Karasenir Mahallesi'nde gerçekleşen 25.000 TL değerinde bakır mutfak eşyası hırsızlığı İl Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonu ile çözüldü. İki şüpheli tutuklandı.

Burdur'da, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen titiz bir operasyon sonucunda, Karasenir Mahallesi'nde gerçekleşen bakır mutfak eşyası hırsızlığı aydınlatıldı.

11 Eylül 2024 tarihinde meydana gelen olayda, değeri yaklaşık 25.000 TL olan bakır eşyalar çalınmıştı. Olayın ardından başlatılan geniş çaplı araştırmalarla hırsızlar kısa sürede tespit edildi.

İki Şüpheli Yakalandı ve Tutuklandı

Emniyet güçlerinin yaptığı çalışmalarda, hırsızlığı gerçekleştiren kişilerin M.Y. ve Y.D. olduğu belirlendi. 7 Ekim 2024'te yapılan operasyonla yakalanan şüpheliler, 8 Ekim 2024 günü gözaltına alındı. Gerekli adli işlemlerinin ardından iki şüpheli, 9 Ekim 2024 tarihinde çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

hırsızlıkTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.