Burdur'da vali yardımcıları ve kaymakamların görev yeri değiştirdi! Türker Öksüz'den teşekkür

Burdur Valisi Türker Öksüz, Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile görev yeri değiştirilen vali yardımcıları ve kaymakamlara veda mesajı yayınladı. Detaylar burada...

Burdur Valisi Türker Öksüz, bu gece Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile görev yeri değiştirilen vali yardımcıları ve kaymakamlara veda mesajı yayınladı.

Vali Öksüz mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İlimizde görev yapmaktayken son çıkan kararname ile, Kırşehir Vali Yardımcılığına atanan Sayın Vali Yardımcımız Yasin Özcan'a, Hakkari/Şemdinli Kaymakamlığına atanan Sayın Vali Yardımcımız Yunus Emre Akpınar'a, Hakkari/Derecik Kaymakamlığına atanan Tefenni Kaymakamımız Ömer Faruk Ateş'e, Artvin/Murgul Kaymakamlığına atanan Yeşilova Kaymakamımız Zafer Şahin'e ve Diyarbakır/Ergani Kaymakamlığına atanan Gölhisar Kaymakamımız Kadir Ulusoy'a #Burdur’umuza ve ilçelerimize yaptıkları kıymetli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, atandıkları yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum."

Vali Öksüz ayrıca şunları ekledi:

"Görev süreleri boyunca ilimize ve vatandaşlarımıza özveriyle hizmet eden değerli vali yardımcılarımız ve kaymakamlarımıza yeni görevlerinde de muvaffakiyetler diliyorum."

vali yardımcısıkaymakamTürker ÖksüzTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.