Burdur İl Özel İdaresi'nden köylere hizmet! Tefenni-Sazak Köyü yolu asfaltlandı!

Burdur İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen Tefenni-Sazak Köyü yol çalışmaları tamamlandı. Yeni yolla birlikte köy halkı daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı elde etti. Mustafa Oğuz, projeye katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Burdur İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen Tefenni-Sazak Köyü arasındaki 2 km'lik sıcak asfalt yol çalışmaları tamamlandı. Bu önemli projeyle köy yolu daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Cumhurbaşkanlığı bütçesiyle ayrılan ve Burdur İl Genel Meclisi tarafından planlanarak onaylanan Tefenni-Sazak Köyü yol çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Milletvekili Oğuz, açıklamasında emeği geçen il özel idaresi çalışanları ve müdürlerine teşekkür ederek şunları söyledi:

"Bu önemli projenin tamamlanmasında emeği geçen tüm il özel idaresi çalışanlarına ve müdürlerine teşekkür ediyorum. Ayrıca, desteklerinden ötürü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, genel sekreterimiz Asım Ertilav ve ekibine de teşekkür ederiz. AK Parti Hükümeti olarak köylerimize hizmette her zaman desteğe varız."

Burdur İl Özel İdaresiasfalt çalışmasıMustafa OğuzTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.