Burdur Ticaret Borsası YÖREX Fuarı'nda yerini aldı

Burdur Ticaret Borsası, YÖREX 2024 Fuarı'nda yer alarak Anadolu'nun dört bir yanından gelen yöresel lezzetleri tanıttı. Başkan Gündüzalp, TOBB Başkanı ve ziyaretçilerle buluştu.

Burdur Ticaret Borsası, YÖREX 2024 Fuarı'nda yer alarak Anadolu'nun dört bir yanından gelen yöresel lezzetleri tanıttı. Başkan Gündüzalp, TOBB Başkanı ve ziyaretçilerle buluştu.

BTB Heyeti YÖREX Fuarı'nda

Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, beraberindeki Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle birlikte Türkiye'nin dört bir yanından gelen yöresel lezzetlerin buluştuğu 13. YÖREX Fuarı'nın açılışına katıldı. BAKA (Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı) öncülüğünde Burdur Ticaret Borsasının da stant açarak yer aldığı fuarda, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve diğer ziyaretçilerle bir araya gelip, fuar alanını gezen Başkan Gündüzalp, Anadolu'nun yüzlerce lezzetinin YÖREX'te buluştuğunu vurguladı.

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle organize edilen YÖREX Yöresel Lezzetler Fuarı, Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi'nde açıldı. 500'den fazla katılımcının yer aldığı fuarda, Anadolu'nun dört bir yanından gelen yüzlerce yöresel ürün sergilenmeye başlandı. Fuarda Burdur Ticaret Borsası'da BAKA Öncülüğünde açılan stantta yer alırken, açılışa katılan Burdur Ticaret Borsası heyeti de stantları gezdi.

Anadolu Kültürleri YÖREX'te buluşuyor

Organizasyondaki başarısı ve emekleri için Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çangır'ı tebrik edip, verdiği destekler için ise TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür eden Başkan Gündüzalp, "YÖREX'in Türkiye'nin en büyük lezzet fuarı olduğuna bir kez daha şahitlik ediyoruz. Yöresel lezzetlerin ve Coğrafi İşaretli ürünlerin buluştuğu en büyük organizasyon olan YÖREX'in bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Burdur Valimiz Tülay Baydar Bilgehan öncülüğünde standları gezdik ve bu eşsiz lezzet şölenine bizde ortak olduk. Burada Kars'tan Tekirdağ'a, Mardin'den İzmir'e, Trabzon'a, Adana'ya kadar bir çok şehrimizin, Anadolumuzun kültürleri, lezzetleri ve insanı buluşuyor." dedi.

Antalya'daki Burdurluları standımıza bekliyoruz

Burdur Ticaret Borsasının da stant açarak fuarda yer aldığının altını çizen Gündüzalp, "BAKA Öncülüğünde, Burdur Ticaret Borsamız, Burdur ile Bucak Ticaret ve Sanayi Odalarımız birlikte şehrimizi temsil etmek için stant açtık ve bulunuyoruz. Şehrimizin yöresel lezzetlerini konuklarımıza ikram ediyor, yerel ürünlerimizi tanıtıyoruz. Fuar 13 Ekim Pazar gününe kadar açık olacak. Antalya'da yaşayan Burdurlu hemşehrilerimizi YÖREX'e ve stantımıza bekliyoruz." dedi.

Fuara, BTB Yönetim Kurulu Başkanı Gündüzalp'le birlikte, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Yanıkara, Meclis Başkan Yardımcıları Ali Akay, Meclis Üyeleri Suat Atalay, Süleyman Candan, Halil Aygün ve Sayın Özdemir katıldılar.

Antalya Yörex FuarBurdur Ticaret BorsasıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.