Burdur

Bucak’ın Yöresel Ürünleri 13. YÖREX Fuarı’nda Tanıtılıyor

Bucak’ın kültürel zenginlikleri ve yöresel ürünleri, 13. YÖREX Fuarı’nda sergileniyor. Bucak TSO, yerel üreticilerin emeklerini Türkiye’nin dört bir yanına tanıtıyor.

Bucak’ın Yöresel Ürünleri 13. YÖREX Fuarı’nda Tanıtılıyor

Burdur Bucak Ticaret ve Sanayi Odası, 13. YÖREX Fuarı’nda Bucak’ın coğrafi işaretli yöresel ürünlerini tanıttı. Fuara katılan protokol üyelerine eşsiz lezzetler sunuldu.

"GÜZEL BUCAK'IMIZIN YÖRESEL ÜRÜNLERİNİ TANITIYORUZ"

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ali Daldal, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt ile beraber 13.YÖREX Fuarında önceki Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dünya Odalar Federasyonu ve TOBB Başkanı  M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Sn. Hulusi Şahin, Burdur Valisi Sn. Tülay Baydar Bilgehan, Antalya B.Şehir Belediye Başkanı Sn. Muhittin Böcek ile bazı odaların başkanlarına ve protokol üyelerine şehrimizin yöresel ürünlerinden ikram etti.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu; "Bucak'ın eşsiz lezzetleri ve kültürel mirası, Antalya YÖREX Fuarı'nda sizlerle buluşuyor. Yöresel ürünlerimizle birlikte, Antalya Yörex fuar alanındaki yerimizi Aldık. Yerel üreticilerimizin emeklerini ve kültürel zenginliklerimizi sergileme fırsatı bulduğumuz bu etkinlikte, hem ekonomimize katkıda bulunuyor hem de yerel değerlerimizi geniş bir kitleyle buluşturuyoruz. Bucak'ımızın yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerini tanıtmak amacıyla açmış olduğumuz standımıza misafirlerimizi ve Antalya'da bulunan tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

13.YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı" 9 Ekim tarihinde Kapılarını Ziyaretçilere Açarak 13 Ekim 2024 Tarihine Kadar Anfaş Antalya Fuar Merkezi'nde Devam edecektir. 5 Gün Sürecek Fuarda, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası'nın Standında Bucak ilçesinin öne çıkan yöresel ürünlerinin tanıtılacak.

Bucak’ın Yöresel Ürünleri 13. YÖREX Fuarı’nda TanıtılıyorBucak’ın Yöresel Ürünleri 13. YÖREX Fuarı’nda TanıtılıyorBucak’ın Yöresel Ürünleri 13. YÖREX Fuarı’nda TanıtılıyorBucak’ın Yöresel Ürünleri 13. YÖREX Fuarı’nda TanıtılıyorBucak’ın Yöresel Ürünleri 13. YÖREX Fuarı’nda TanıtılıyorBucak’ın Yöresel Ürünleri 13. YÖREX Fuarı’nda TanıtılıyorBucak’ın Yöresel Ürünleri 13. YÖREX Fuarı’nda TanıtılıyorBucak’ın Yöresel Ürünleri 13. YÖREX Fuarı’nda TanıtılıyorBucak’ın Yöresel Ürünleri 13. YÖREX Fuarı’nda TanıtılıyorBucak’ın Yöresel Ürünleri 13. YÖREX Fuarı’nda TanıtılıyorBucak’ın Yöresel Ürünleri 13. YÖREX Fuarı’nda TanıtılıyorBucak’ın Yöresel Ürünleri 13. YÖREX Fuarı’nda TanıtılıyorBucak’ın Yöresel Ürünleri 13. YÖREX Fuarı’nda TanıtılıyorBucak’ın Yöresel Ürünleri 13. YÖREX Fuarı’nda TanıtılıyorBucak’ın Yöresel Ürünleri 13. YÖREX Fuarı’nda Tanıtılıyor

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Yöresel Ürünler Fuarı  Yörex 2024 yapılacak mı ne zaman düzenlenecek
Yerel Yönetim

Antalya Yöresel Ürünler Fuarı Yörex 2024 yapılacak mı ne zaman düzenlenecek

ATB Başkanı Ali Çandır, 2018 yılında yaşanan ekonomik krizde, yerel ürünlerin kazandırılmasıyla ekonominin canlanacağına inandıklarını ve Yöresel Ürünler Projesi’ni hayata geçirdiklerini kaydederken, bu kapsamda Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’i düzenlemeye başladıklarını anımsattı.

Taze ve doğal ürünler, kendi üretimlerini sunuyorlar! Yolculuğunuza lezzetli bir ara
Bölgesel

Taze ve doğal ürünler, kendi üretimlerini sunuyorlar! Yolculuğunuza lezzetli bir ara

Burdur-Fethiye yolundaki Yassıgüme Köyü'nün doğal ürünler pazarı, taze ve yerel lezzetleriyle yolcuların ilgisini çekiyor. Şerife Doğan’ın sunduğu pekmez, turşu ve taze sebzelerle sağlıklı bir mola verin.

 Bu festivalin geliri Çarşambaspor'a bağışlanacak
Bölgesel

Bu festivalin geliri Çarşambaspor'a bağışlanacak

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, "Gastronomi ve Yöresel Ürünler Festivali" başladı.

Tortum'da  yöresel ürünlerin üretim ve pazarlanması projesi
Bölgesel

Tortum'da yöresel ürünlerin üretim ve pazarlanması projesi

Erzurum’un Tortum ilçesinden yöresel ürünlerin üretim ve pazarlanmasına dair proje Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’na sunuldu.

Gadın Anam Yöresel Ürünler Mağazası Açıldı!
Tanıtım

Gadın Anam Yöresel Ürünler Mağazası Açıldı!

Burdur'un Bucak ilçesinde Özge Demirtaş tarafından işletilen Gadın Anam Yöresel Ürünler Mağazası, yeni mağazasıyla kapılarını siz değerli müşterilerine açtı!

17. Avusturya Kültür Fuarı'nda Kadınlar Rüzgarı
Bölgesel

17. Avusturya Kültür Fuarı'nda Kadınlar Rüzgarı

Kastamonu Turizm Altyapı Birliği tarafından, Avusturya’da düzenlenen 17. Avusturya Kültür Fuarı’na katılmaları sağlanan kadınlar, Kastamonu'nun yöresel ürünlerini, kültürünü ve doğal güzelliklerini tanıtıyor.