Gadın Anam Yöresel Ürünler Mağazası Açıldı!
Burdur'un Bucak ilçesinde Özge Demirtaş tarafından işletilen Gadın Anam Yöresel Ürünler Mağazası, yeni mağazasıyla kapılarını siz değerli müşterilerine açtı!
Yaklaşık 5 yıldır annesi Fahriye ÖZYÜREK ile beraber pazar ve internet üzerinden yöresel ürünler satan Demirtaş, artık açtığı mağazada da hizmet veriyor. Mağazada pekmez çeşitleri, kuruyemiş çeşitleri, Antep'ten baharatlar, Kahramanmaraş'tan kırmızı biberler, kesme lokum çeşitleri, Bozkır tahini (Manavgat susamından üretilmiş), erişte ve hurma çeşitleri gibi birçok yöresel ürün bulabilirsiniz.
Özellikle:
Kesme lokumlar: Damakta adeta baklava ve dondurma yeme hissi vermekte olup lokumdan fazlasını düşündürüyor.
Mavi badem şekeri: Mavi rengi boyadan değil, Lahor ağacından üretilmesinden gelmektedir.
Erişte: Sade ve sebzeli çesitiyle el yapımı ve el kesimi olarak sunulmaktadır.
Gadın Anam Yöresel Ürünler Mağazası'nda açılışa özel indirimler de sizleri bekliyor!
Mağaza nerede mi?
Yeni Mahalle Şehit Muhittin Talha Çalışkan Caddesi No:76 (Kanatçım Yanı - BİM Market Karşısı) Bucak / Burdur
Telefon: 0530 660 86 07
Daha fazla bilgi için mağazayı ziyaret edebilir veya Özge Demirtaş'a ulaşabilirsiniz.
Gadın Anam Yöresel Ürünler Mağazası ile lezzetin ve doğallığın tadını çıkarmaya hazır olun!
Bucak'ta 22-27 Kasım tarihleri arasında Kapalı Perşembe Pazarı'nda düzenlenen Yöresel Ürünler Pazarı, uygun fiyatlı ürünleri ve zengin lezzet çeşitliliğiyle ziyaretçilerini bekliyor. Kaçırmayın!
Bucak’ın kültürel zenginlikleri ve yöresel ürünleri, 13. YÖREX Fuarı’nda sergileniyor. Bucak TSO, yerel üreticilerin emeklerini Türkiye’nin dört bir yanına tanıtıyor.
ATB Başkanı Ali Çandır, 2018 yılında yaşanan ekonomik krizde, yerel ürünlerin kazandırılmasıyla ekonominin canlanacağına inandıklarını ve Yöresel Ürünler Projesi’ni hayata geçirdiklerini kaydederken, bu kapsamda Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’i düzenlemeye başladıklarını anımsattı.
Burdur-Fethiye yolundaki Yassıgüme Köyü'nün doğal ürünler pazarı, taze ve yerel lezzetleriyle yolcuların ilgisini çekiyor. Şerife Doğan’ın sunduğu pekmez, turşu ve taze sebzelerle sağlıklı bir mola verin.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde, "Gastronomi ve Yöresel Ürünler Festivali" başladı.
Erzurum’un Tortum ilçesinden yöresel ürünlerin üretim ve pazarlanmasına dair proje Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’na sunuldu.
Yorumlar (0)