Burdur Ülkü Ocaklarında bayrak değişimi! Yeni başkan Ali Demirel

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda gerçekleştirilen devir teslim töreni ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda gerçekleştirilen devir teslim töreni ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Alagöz, Tefenni Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine getirilen Ali Demirel'e başarılar diledi ve her daim yanında olduğunu belirtti.

"HER DAİM YANINDAYIM"

Başkan Alagöz, "Burdur Ülkü Ocakları Başkanlığında dün yapılan devir teslim töreni ile Tefenni Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine getirilen Ali Demirel kardeşime çıkmış olduğu kutlu yolculukta üstün başarılar ve kolaylıklar diliyor, her daim yanında olduğumu belirtmek istiyorum," dedi.

MUSTAFA HARMANDA'YA TEŞEKKÜR

Görevi devreden Mustafa Harmanda'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Alagöz, "Görevi devreden kıymetli kardeşim Mustafa Harmanda'ya yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, görev değişiminin Vatanımıza, Milletimize, Burdur'umuza ve Tefennimize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Saygılarımla," ifadelerini kullandı.

haberlerBurdur haberleriÜmit AlagözBurdur Ülkü Ocakları BaşkanlığıAli DemirelTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.