Burdur Valisi Türker Öksüz'den, Hobifest Modifiyeli Araçlar Festivalini ziyaret

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, 3. Hobifest Modifiyeli Araçlar Festivalinde modifiye tutkunlarını yalnız bırakmadı. Festivalde dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

VALİ ÖKSÜZ MODİFİYE TUTKUNLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, ilimizde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen modifiye tutkunlarının bir araya geldiği Hobifest Modifiyeli Araçlar Festivalini ziyaret etti.

Çok sayıda vatandaşın ilgi ile ziyaret ettiği festival alanını gezerek görsel ve performans açısından modifiye edilen araçlar hakkında Mücahit Cirit ve düzenleme kurulundan bilgi alan Vali Öksüz, yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

17-18 Ağustos tarihlerinde iki gün boyunca fidan pazarında renkli görüntülere sahne olan festivalin İlimizde düzenlenmesinde emeği geçen Mücahit Cirit ve düzenleme kuruluna teşekkür eden Vali Öksüz, katılım sağlayan ve dereceye girerek ödül alan tüm modifiye tutkunlarını tebrik etti.

HaberlerTürker ÖksüzHobifest Modifiyeli Araçlar FestivaliTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.