Çiğ süt fiyatı belirlendi! Ağustos'ta geçerli olacak

Burdur Köy-Koop, 1 Ağustos 2024'ten itibaren geçerli olmak üzere çiğ süt litre fiyatını belirledi. Alınan karar hayırlı olsun, Üreticilere bereketli bir dönem dileğiyle...

Köy-Koop Denizli Bölge Birliği ev sahipliğinde 7 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda, Isparta, Denizli, Burdur, Muğla Köy-Koop ve Antalya Hay-Koop temsilcileri bir araya gelerek önemli bir karar aldı. Toplantıda, 1 Ağustos 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere soğutulmuş çiğ inek sütü litre fiyatı 15 TL olarak belirlendi.

Burdur Köy-Koop tarafından yapılan açıklamada, belirlenen bu fiyatın üreticilere hayırlı olmasını dileyen yetkililer, tüm üreticilere bereketli bir dönem temennisinde bulundu. Açıklamada, “07.08.2024 tarihinde Köy-Koop Denizli Bölge Birliği'nin ev sahipliğinde süt fiyatı belirleme toplantısı gerçekleşti. Isparta, Denizli, Burdur, Muğla Köy-Koop ve Antalya Hay-Koop temsilcilerinin katılımı ile yapılan toplantıda 01 Ağustos 2024 tarihinden geçerli olmak üzere soğutulmuş çiğ inek sütü litre fiyatı 15 TL olarak belirlenmiştir. Üreticilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz” ifadelerine yer verildi.

çiğ süt fiyatıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.